SaknadSaknar min lilla älskade ponny otroligt!, Så jävla tomt. 6 år tsm med min bääbis!

http://www.youtube.com/watch?v=z8yYWvqyJJs&translated=1

mina älsklingar.Lovade som sagt att inte lägga ut en massa häst bilder även här, men va tvungen att slänga ut lite fina bilder på mina fina pojkar!. Tack www.johannagrant.shapemeup.se

det bästa som finns.Jag ska leta efter känslan. Även om jag måste leta hela livet. ♥

SommarBästa Linda tvingade mej o flingan att asistera hennes foto objekt, haha bra blev de men flingan o linda blev sötast!

Snow Flake <3

Nu ska vi ut o rida de sista:D <3


<3
You gave me wings and made me fly ! <3

-For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
You were always there for me
The tender wind that carried me
I'll be forever thankful.


Linda!Eftersom Mirella ska komma ifrån sitt hästprat lite på den här bloggen så det kan bli lite intresantare för oss övriga som inte förstår hälften av det hon säger, ska jag rycka in lite;)
 känner inte den där söta saken så väl än! Men en sak är klar.. Mirella har lärt sig äta lösgodis! Från att inte våga gå in i en affär för att plocka ihop lite godis till att sitta i sängen och säga
-Fan va gott det är med godis!
inte illa på en dag minsann.
Lite annat ni kanske inte visste om Mirella är att bakom den lilla söta tjejen som åker omkring i sin lilla bil finns en sömnpratande aggresiv pojkflicka som slåss, bits och leker skogen;) haha(A)
la in denna söööta bild som jag lyckades fånga henne på innan.
HA ETT BRA LIV FAN! pussss!

Underbara älskade
Blev en kanon dag. Hade med mej 4 polalr till värnamo.
Wiske elske LB, ett nerslag i grunder. LB, felfri precis utanför placering men blev på ngt vis placerad i stilhoppningen hur nu det kunde gå till;). haha men fin va hon!
Just Irish Trip LB, vann med ngn sekund över viper. Finaste gubben!:D helt sjukt snabb. LA, fick ett nerslag för att mella red som en galning men va verkligen hur fin som helst:D
Viper, 2;a efter trip i LB , n haha. Jätte nöjd med rundan. LA, ett ner på samma jä*la hinder som trip rev . även där på grund utav ryttaren^^ men är mkt nöjd för det var en väldigt bra runda!.
Snow Flake, LA , blev en miss från min sida men sammlade mej o började om tog det lugnt och resten utav banan va kanon. MSVB red en lugn säker runda som räckte till segern!. Är hel nöjd så bra som de kunde bli:D.
All kärlek till mina underbara ponnyhestar! <3 <3 <3

Blev ngr bilder på underbara flingan hade inte på ngn annan:D

RSS 2.0