-

Vilket jävla bus väder det är ute! Bara på med vinterkläderna och ut. Stallet ska fixas nu sen vidare emot ett möte ang mitt eget företag. Sen ska hästarna ridas och jag ska gymma tills jag inte orkar stå upp mer känner verkligen att jag behöver det idag.
Blev en mysdag med mamma i Värnamo igår. Mat och shopping. Fick med mig tre par skor och en kavaj i från lilla Värnamo inte varje dag jag hittar något där precis men det var väl för höst dojor är något jag verkligen behöver. Så nu är plånkan min tom:(


-

 
 Är för tillfället så nervös att jag börjar få andningssvårigheter så tänkte att det kunde vara lite lugnande att blogga..haha ;)
 
Har om jag får säga det själv blivit väldigt duktig och effektiv. Rider såklart mina tre hästar varje dag och efter det så har jag lagt mig till med den goda vanan att motionera själv också. Blir en runda till gymmet där jag kämpar tills jag sen inte orkar gå haha men det är faktiskt en riktigt skön känsla. Inte bara att man känner sig ''duktig'' utan även att man blir så mycket piggare och självklart sundare. Snart sitter sex packet där. ;)
 
Tränade iallafall Busan för Björne igår jag kan inte säga så mycket mer än jösses haha men jösses vad nöjd jag är med henne! Verkligen min typ av häst och jag tror och hoppas att vi kommer bli bra sen när vi lärt känna varandra ordentligt och hittat bromsen, men sånt tar ju sin lilla tid. Älskar att hon är så glad och livlig hon visar verkligen vad hon känner och hon älskar att hoppa. Litar verkligen på henne det är så härligt att kunna sitta på hästryggen och skratta :D
Ska åka till vaggeryd på söndag och hoppa en 110 klass bara för att få in lite rutin ihop och känsla. Helt och hållet som en träning, vilket behövs.
Någon som ska till vaggeryd?
 
 
Vilken tur att jag har domme som ser så simpelt på allt, nu kan jag typ nästan andas igen :D
 
 
 
 
 
Glöm ej titta in på www.dommes.blogg.se massvis med bra inlägg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Besviken

Det blev inte mycket tävlat idag inte. Vi fick inte starta en lokal tävling ens utan tävlan pgr utav att hennes licens inte hann registreras.. Trotts att hon har FEI pass osv. Lite besviken blir man så klart när man jobbat för att få ihop allt till att man ska kunna åka men så kan det vara.
Det glädjer mig att veta att en god vän står hemma och bygger en bana till mig och Bus som vi kan hoppa lite på iallafall. Hur snällt är inte det ? Ängel!

Såhär snygg är jag idag haha! Fuuuling

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1993877/images/2012/pic_504c69f0ddf2b37b72003ed3.jpg" class="image">


DM resultat

Kan inte säga annat än att jag är nöjd med gårdagens resultat trotts att mitt brunstiga sto tänkte på allt annat än hindrerna.. Fick något ner i första 120 klassen hon gick inte fram ordentligt i en sväng och kom kort in på en oxer och glömde bakbenen och drog med sig hela hindret ner så jag la en volt bröt av till trav och kollade så hon inte slagit sig (typiskt mig att vara extremt barnslig med mina hästar) sen flöt hon runt fint resten. I 125 klassen la jag upp ett bättre tempo i från början målet i denna klass var att hon skulle gå fram ordentligt och hitta ett bra flyt. Vilket hon verkligen gjorde, även om hon va lite nonchalant och blev lite flak emellanåt så är jag helt nöjd. Jag själv red även bättre i den andra klassen. Några pinnar ner även här men bättre flyt. Bestämde oss för att låta brunstfian stanna hemma och brunsts klart och är nu på väg till jönköpings lokala tävling med Busan för att ''träna''.

Njöt i varje fall av varje minut på Amy under tävlingen då jag under förra året satt i en rullstol och kollade på istället och i år var jag med och deltog. Lycka.


Dagens ridpass.

 
Började med Amy som ska tävla lördag, söndag nu i helgen då det är dags för DM. Red henne precis som jag alltid brukar rida mina hästar dagen innan tävling. Lugnt och fint, ställde och flyttade lite hitan ditan för att se till att hon är mjuk och fin i kroppen samt lite lydnad med tempoväxlingar, av och i gångsättningar då det är viktigt att se till att hon är med på noterna. Då hon ibland uppträder som en riktig sömngångare och kollar frågande menar du nu? idag ? verkligen? haha.. känns som att det kommer gå fint då hon va pigg och vaken och jätte fin idag.
 
Flingan fick sig ett härligt pass i skogen vilket uppskattades utav både henne och mig. Hon är det absolut finaste jag vet. oavsett vad.
 
Och sist men absolut inte minst Busan. Hon är väldigt personlig vilket gör henne otroligt rolig att rida. Hon vill hela tiden göra rätt och lyssnar på varenda liten hjälp man ger henne. Börjar dock misstänka att hon går på durracell eller något annat speedat batteri då jag aldrig någonsin träffat på en häst med en sån enorm energi men det är härligt och det smittar verkligen av sig ochså :D
 
 
Hittade två härliga bilder ifrån prisutdelningen i gränna med Flingis.
 
 

Busan träning


Träningen för Sandra i onsdags gick bra. Svårt att få till allt innan vi lärt känna varandra ordentligt men det är så det ska vara och det är därför vi tränar ;) Kul har vi iallafall båda två och det är det som är huvudsaken.
 
Inget större fel på bakbens tekniken iallafall.. haha
 
 

Teoriprov avklarat!

Fy tusan va grym jag är! Så kul när något man lagt ner mycket tid på ger resultat och det gjorde det idag. :D
Klarade teoriprovet inför körkortstagandet med god marginal! Lycklig tjej även om jag förvånade mig själv med att vara så duktig som jag faktiskt vart med detta pluggande. Stort tack till snälla Lisa som varit till stor hjälp!
Lite smått besviken då jag skulle belöna mig själv med en liten shopping runda men inte hittar:(

Taggar uppkörning inom kort!True fact

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1993877/images/2012/pic_50471d3b9606ee3eeb000047.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1993877/images/2012/pic_50471d3de087c33572000047.jpg" class="image">


Lycklig tjej!

Uppräckte precis att mobil blogg appen funkar igen! Riktigt bra då det underlättar att slänga in ett snabb inlägg då och då.
Har iallafall haft fullt upp, hjälpte till i Ferraris servering hela lördagen det var trevligt. Fick även ställa upp som prisutdelnings flicka till de som hamnade på pall plats. Pappa och hans italienska kollega hamnade på andra plats så det var kul. Själv hejade jag på såklart på prinsen som också är med och kör hade vart helt okej att ge honom en grattis kram, fast då kanske jag aldrig hade släppt haha och det kanske hade vart lite dumt. Kvällen bjöd på en trevlig 30 års fest så var riktigt sliten hela söndagen men hästarna reds och jag hann även med att hålla en träning.


RSS 2.0