-

 
 Är för tillfället så nervös att jag börjar få andningssvårigheter så tänkte att det kunde vara lite lugnande att blogga..haha ;)
 
Har om jag får säga det själv blivit väldigt duktig och effektiv. Rider såklart mina tre hästar varje dag och efter det så har jag lagt mig till med den goda vanan att motionera själv också. Blir en runda till gymmet där jag kämpar tills jag sen inte orkar gå haha men det är faktiskt en riktigt skön känsla. Inte bara att man känner sig ''duktig'' utan även att man blir så mycket piggare och självklart sundare. Snart sitter sex packet där. ;)
 
Tränade iallafall Busan för Björne igår jag kan inte säga så mycket mer än jösses haha men jösses vad nöjd jag är med henne! Verkligen min typ av häst och jag tror och hoppas att vi kommer bli bra sen när vi lärt känna varandra ordentligt och hittat bromsen, men sånt tar ju sin lilla tid. Älskar att hon är så glad och livlig hon visar verkligen vad hon känner och hon älskar att hoppa. Litar verkligen på henne det är så härligt att kunna sitta på hästryggen och skratta :D
Ska åka till vaggeryd på söndag och hoppa en 110 klass bara för att få in lite rutin ihop och känsla. Helt och hållet som en träning, vilket behövs.
Någon som ska till vaggeryd?
 
 
Vilken tur att jag har domme som ser så simpelt på allt, nu kan jag typ nästan andas igen :D
 
 
 
 
 
Glöm ej titta in på www.dommes.blogg.se massvis med bra inlägg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0