Dagens ridpass.

 
Började med Amy som ska tävla lördag, söndag nu i helgen då det är dags för DM. Red henne precis som jag alltid brukar rida mina hästar dagen innan tävling. Lugnt och fint, ställde och flyttade lite hitan ditan för att se till att hon är mjuk och fin i kroppen samt lite lydnad med tempoväxlingar, av och i gångsättningar då det är viktigt att se till att hon är med på noterna. Då hon ibland uppträder som en riktig sömngångare och kollar frågande menar du nu? idag ? verkligen? haha.. känns som att det kommer gå fint då hon va pigg och vaken och jätte fin idag.
 
Flingan fick sig ett härligt pass i skogen vilket uppskattades utav både henne och mig. Hon är det absolut finaste jag vet. oavsett vad.
 
Och sist men absolut inte minst Busan. Hon är väldigt personlig vilket gör henne otroligt rolig att rida. Hon vill hela tiden göra rätt och lyssnar på varenda liten hjälp man ger henne. Börjar dock misstänka att hon går på durracell eller något annat speedat batteri då jag aldrig någonsin träffat på en häst med en sån enorm energi men det är härligt och det smittar verkligen av sig ochså :D
 
 
Hittade två härliga bilder ifrån prisutdelningen i gränna med Flingis.
 
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Hej bra blogg!;)

Vad kul det ser ut när Flingan poserar mot kameran :D

2012-09-08 @ 12:09:04
Postat av: Anonym

Vad fina ni är men när kommer den blogg grejen???:)

2012-09-09 @ 12:07:46
Postat av: Anonym

Vad fina ni är men när kommer den blogg grejen???:)

2012-09-09 @ 12:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0