Direkt ifrån Cannes

 
 
 
 
Har en väldigt härlig och faktiskt välbehövlig semester, skönt att bara andas lite ibland.
Solar, badar shoppar och äter gott. Men har hunnit med lite festligheter och andra saker också.
 
Bilder ifrån party night in Cannes, blev inte många och väldigt suddiga. Men bra drag och trevligt folk!
 
 
 
Har även befunnit mig på min livs första vinprovning, men bokläsning i vingården med vackert landskap lockade mer än själva vinet. Kan förövrigt tipsa om en utav de bästa böckerna jag läst på länge, (läste ut den på under ett dygn). - Livet efter dig heter den, en roman som handlar om en svårt ryggskadad kille, till och med jag blev blöt i ögon vrån.
 
 
 
Sån lyxig känsla att handla här. Prylarna ligger finare i sina påsar än vad de kommer att hänga hemma hos mig. De viks noggrant ihop lindas in i silkes papper och läggs i påsen sen strör de över en nypa glitter, sprutar i parfym och knyter ihop med en fin liten silkes rosett. Fint men kanske lite till att ta i? haha
 
I vilket fall som så spenderar jag denna kväll på rummet tillsammans med den underbara roomservice menyn ;)
Vill vara pigg och utvilad inför morgon dagen då vi ska åka tillbaka till Monte carlo och se de stora hästhoppningarna som hålls i hamnen där. Jens ska vara med och tävla så det blir en spännande dag!
 
 

Be the change

 
 
Man lever bara en gång, då är det viktigt att göra det ordentligt!
 
Få ut så mycket som möjligt utav livet och njuta. Det är bättre att ångra saker man har gjort än det man aldrig gjorde. Man måste testa, känna, smaka och klämma på saker och ting innan man kan bilda sig en ärlig uppfattning. Man lär utav sina misstag, även om man ibland går på samma nit om och om igen för att man inte vill inse att det faktiskt var ett misstag. Ibland är det jobbigt och gör ont. Men det kommer alltid något positivt ur det negativa.
 
 
 
 
 
Be the change!
 
I've been crying, I've been dying over you
I think that life's too short for this, I want back my ignorance and bliss
I'll dress nice, I'll look good, I'll go dancing alone
I will laugh, I'll get drunk, I'll take somebody home
I think I've had enough of this, blow me one last kiss.
 
- Pink
 
 

Midsommar & rivieran

 
 
 
Hej, kikade in här och hittade en härlig kommentar som någon sötfia skrivit. Kände att det va dags att ge er en liten uppdatering om mitt förtillfället fantastiskt härliga liv!
 
 
Firade midsommar i Halmstad med ett galet gött gäng och hade trotts regn och andra små bagateller en riktigt bra helg. Nattbad, fest, galenskaper, nytt folk & massvis med glädje.
 
 
 
 
 
Ligger förtillfället i en stor skön säng på franska rivieran och smälter en härlig dag. Lyx & värme i stora mängder och glass i stora lass såklart! Kan inte ens beskriva hur fint det är här. Bjuder er istället på en hög med bilder.
Storm trivs här!
 
 
 
#Fuck perfect and love icecream :*
 
 
Nattinatt på er trogna, en ny dag väntar. Dags att vila ögonlocken.
 
 

Härliga hästliv

 

Igår fick alla hästarna gå en ''busrunda'' i skogen. Lisa & C kom och höll oss sällskap. Det är skönt att bara slappna av och känna hur kul de har. Det blir man glad utav :)
 
 

Wake me up when im wiser and im older.

 
 
Feeling my way through the darkness
Guided by a beating heart
I don’t know where the journey will end
But I know where to start.

Hey tell me I’m too young to understand
They say I’m caught up in a dream
My life will pass me by if I don’t open up my eyes
Well it's fine by me.

So wake me up when it's all over
When I’m wiser and I’m older
All this time I was finding myself
And I didn’t know I was lost.
 
 
 
 
 
 

En bild säger mer än tusen ord

 
 
 

Be your best self

 
Det är jävligt enkelt att förlora sig själv när man febrilt håller fast vid någon som inte bryr sig om att den förlorar dig.
 
 
Det finns alltid så många vägar att ta. Man måste bara bestämma sig. Släppa taget, vända sida. Acceptera att saker och ting inte alltid blir som man önskar och inse att allt ibland måste förändras. Jag var säker på att förändringar inte skulle få något gott med sig. Men jag hade fel.
 
Livet har så mycket mer att ge om man bara ger det en chans. Fypipan vad härligt allt känns. Spännande framtid på ingång, världens bästa vänner, roliga planer och resor väntar bakom hörnet.
 
 
 
 

Fina hästar

 
Hej på er bara för att jag känner det.
 
Har haft en fantastiskt bra helg, eller vecka över huvud taget. Fint väder, fina hästar, underbara vänner, bal & student firande, modeshow, festligheter, glädje & massvis med goda skratt.
 
Hästarna har gått mycket ute i skogen denna veckan, klättrat, njutit och haft kul.
 
Finns filmer på mina nya stjärnor ifrån Värnamo förra helgen.
 
Bahia, som är min egen
http://www.youtube.com/watch?v=9oAuJtEn9ss&feature=endscreen&NR=1
& fina April, som ägs utav Per Bentele.
http://www.youtube.com/watch?v=F321iLr8Y6w
 
Och så pärlan Amy. Vinst 120, felfri 130.
http://www.youtube.com/watch?v=ONainoXWVak&NR=1&feature=endscreen
 
 
 
 

<3

 
 
 
 
Kan med stolthet i rösten säga att min fina Flinga var med i Flyinges elit lag som tog hem SM guld igår! Grattis till dom och heja Flingan!
 
 
 
 
 
Första gången jag satt på Flingis. Saknar henne mest i världen med jisses vad kul hon har.
 

tävling

 
Jag känner inte för att blogga längre. Tröttnat på det, gillar inte att lägga ner tid och energi på något som inte ger någon bra support tillbaka. Kommer endast skriva när jag verkligen känner för det.
 
Hade i alla fall en fantastisk tävlingshelg i Tingsryd med alla tre tjejerna förra helgen. Och nu idag vann Amy sin klass i värnamo, Babbsan kom 4a i samma klass och April hade ett ner men en jätte fin runda. En dag till imorgon.
Väldigt glad över mina fina hästar och härliga människor jag har runt om mig som verkligen fyller mig med ny energi och glädje. Fyfan vad mitt liv är bra!!!!
 
 

RSS 2.0