Efter regn kommer solsken.

 
 
Det stämmer verkligen det där med att efter regn så kommer solsken!
 
Jag ser mina två senaste år som rätt ''regniga'' allt såg mest mörkt och omöjligt ut, jag var fast i min egen bubbla och kunde inte göra saker jag älskade..
 
Nu sitter jag i sadeln med solen i ögonen och njuter utav livet. Känner att det är på väg åt rätt håll. Att jag har planer och mål som jag faktiskt kan förverkliga. Att jag är omgiven utav själar jag ömsesidigt älskar.
Jag har kul och lever livet fullt ut! Ibland måste nog något som kanske inte va så bra som man just då trodde försvinna för att bättre saker ska kunna få plats.
 
 
 
 
Jag älskar mitt nuvarande liv, i smile cause i deserve it! :D
 
 

Tääääävling på G!

 
 
Är så galet glad & taggad just nu. För idag bär det iväg på det andra meetinget sedan efter operationen.
Och denna gånger med tre fantastiskt fina hästar där bak! :D
 
Känner att jag Babbsan & April redan börjar komma ihop oss, tycker om dom så väldigt mycket!!
Har under en två års tid längtat efter att detta skulle hända. Att jag skulle hitta några fina storhästar jag trivs med och fick komma igång och tävla ordentligt igen. Och meetings är bland det mysigaste jag vet!
 
bild på fina April ♥
 
 
 

Grattis Älskade kusin!

 
 
Idag fyller min underbara kusin & bästa vän 18 år!
Hon är en stor inspiration & trygghet för mig.
 
Lilla kloka Bellan nu är du stor!
 
 
 
http://izabellabjornn.blogg.se/
 
 
 

Hår panik.

 
 
Nu när sommaren närmar sig så börjar mina frisör gener vakna. Förut så färgade jag håret minst en gång i månaden och förnyade mig hela tiden. Så börjar känna mig alldeles för vanlig och tråkig nu. Vet dock inte vad jag ska göra då beslutsångest är mitt mellan namn vid sådana här tillfällen.
 
 
Vad säger ni ? Bild 1,2 eller 3?
 

Helgen

 
 
Haft en underbar helg. Min bättre hälft Sophie har självklart varit delaktig. Förutom hästar ridning och stallfix som för mig alltid är en självklarhet ♥ Så umgicks vi med min kusin Wictor i fredags efter att jag jobbat klart i både stall och salong. Var kul att träffa honom då jag inte gjort det sedan har kommit hem ifrån en lång Australien resa.
 
Lördagen var det full rulle på. Eftersom att min fina kusin och bästa vän Bella fyller 18 år inom kort & hennes pojkvän fyllde år nu i veckan så beslutade jag och deras andra vänner oss för att ordna upp en överraskningsfest för dem. Älskar sånt! Alltid en härlig känsla att göra någon annan glad och se till att det blir en bra kväll.
Vilket vi verkligen lyckades med! Förutom att jag själv råkade dra näsan i en husbilsdörr (kalla mig Zlatan) och på något annat vis lyckades tvätta bort mitt smink med en champagne stråle rätt upp i ögat så var kvällen riktigt bra!
Härlig stämning , härliga människor, härlig dans och härligt tryck.
 
 
 
 
Spända födelsedagsbarn

This day

 
 
 
 
Är fruktansvärt trött då jag under den senaste tiden sovit väldigt dåligt. Typiskt mig att komma och tänka på en massa konstiga spännande saker och vips så är jag inte trött mer..
 
Hela morgonen & förmiddagen spenderades med min mamma i stallet. Det är verkligen en underbar känsla att kliva in där på morgonen. En massa glada fina hästar som bemöter en med en glad gnäggning (förmodligen för att de vill ha sin mat, haha) Alla gick i alla fall fint på ute banan idag.
 
Satte mig vid datorn och skulle göra lite jobb, somnade och vaknade upp en timma senare. Behövde nog helt enkelt vila ögonlocken en stund. Men nu blir det full fart igen. Måste verkligen ordna upp mitt liv och skaffa mig en bra planering och struktur här hemma också. (När det inte gäller hästarna) så skulle jag nog kunna vara världens sämsta planerare, lever lite efter orden '' det löser sig'' vilket det också alltid gjort. På det ena eller det andra viset i alla fall ;)
 
 
 

Me myself and I

 
 
 
 
Jag förstår att jag sticker i ögonen på många utav er..
 
Jag är ingen ''svart vit'' människa. Jag väljer inte saker för att passa in utan vill alltid ha det som är precis som jag, unikt.
Känner jag för att säga eller göra något så gör jag det, jag följer alltid min magkänsla. Känns något rätt så måste jag testa annars kommer jag aldrig att få veta. Det är bättre att ångra saker man har gjort, än det man aldrig gjorde.
 
Det här är jag, såhär vill jag vara och jag tänker fortsätta med det. Acceptera det eller låt bli, det är er det kommer att påverka för jag har fullt upp med att sköta mig själv och alla mina galna ideer och tankar. ;)
 
 
 
 

Fina vänner

 
Allt är packat och klart och tjejerna är ridna ute i ''skogen''. Nu väntar vi på att bli hämtade, världens snällaste vänner åker med ner för att hämta hem mig.
Längtar verkligen hem till mitt hem och efter allt och alla där hemma. Rida runt i de småländska skogarna och lära känna mina hjärtan på riktigt! :) 
 
Bild bomb på några utav de mänskliga förmågorna jag saknar som mest.
 
 
 
 
 

Im back on track!

 
 
Ridit mina tre fina idag på förmiddagen, är så glad över att ha dem!
Fick hjälp utav Jens med Amy, hoppade lite. Hon blev ''stoig'' och tjurig men vi löste det och sedan flöt det på fint. Givande! Håller på att packa och dona då jag och hästarna flyttar hem till småland ett tag nu. Blir skönt att komma hem till de nära och smälta allt. Rida ut i skogen och lära känna de nya tjejerna ordentligt.
Mysigt att kunna pyssla och spendera tid med hästarna som vart kvar hemma med.
 
Väldigt härlig känsla att få anmäla mina tre fantastiska hästar på vårt första meeting ihop. Det blir i tingsryd och jag längtar massvis!
 
Nu jävlar är jag pågång igen!
 
 

Im living out my dream.

 
 
 
 
 
You used to call me your dreamer
And now I'm living out my dream
Oh how I wish you could see
Everything that's happening for me
I'm thinking back on the past
It's true that time is flying by too fast.
 
 
 

Glad lycklig happy osv

 
Lycklig tjej sitter nu trött efter en helt underbart härlig helg!
Haft besök utav moster & kusiner som vart med och hjälpt till och hejjat på på tävling. Fått massvis med hjälp med hästarna utav ''storasyster'' Nina som ockå bidragit med härliga pepp talk och andra visa ord. Samt att min mamma vart här sedan i fredags. Sen att jag har fantastiskt fina hästar gör mig inte mindre lycklig!
 
 
Tävlade i Frosta med Amy och April igår, blev första på April. Vädret var strålande, jag hade jätte bra hjälpredor och hästarna var helt fantastiska. Fick ett nedslag med Amy utan någon större anledning, sånt som händer helt enkelt. Men är jätte nöjd med min fina gosa och tyckte själv att det var en fin jämn runda.
April var helt fantastik! Wow vilken häst. Gick nolla i grunden men bestämde mig för att rida en lugn fin omhoppning som även den blev felfri. Helt fantastisk känsla, älskar verkligen den hästen!
 
Blev mys med mamma & nina och endel utav folket ifrån gården senare på kvällen för att ladda om inför dagens tävling som det tyvärr inte blev så mycket med.
 
Vaknade upp med att regnet stod i backen kändes inte jätte lovande då tävlingarna var på gräs och att framhoppningen redan dagen innan vart katastrofabel. Men vi åkte dit broddade på och gjorde iordning kändes som att vi skulle hinna rida innan banan hunnit bli för dålig. Men icke det slutade inte regna började åska och blixtra så klassen sköts hela tiden fram Beslutade mig för att inte starta då ingenting är viktigare än mina tjejers hälsa. En onödig risk att rida in dom på det underlaget. 
Åkte hem och red en kanon träning på April för Jens istället. Kände en väldigt härlig känsla och trivs verkligen på hennes rygg. Livet är bra underbart ändå!
 
 
 
 

Inspiration till er.

 
 
 
 
Var nöjd med dig själv för du ska leva med dig i resten utav ditt liv.
 
 
 
Jag älskar människor som är säkra i sig själva, vet vad dom vill och vad dom tycker och känner. Det är verkligen bara sådana människor jag väljer att umgås med.
Människor som dom eller jag själv för den delen sårar sällan andra människor mest oss själva då ofta  våghalsigt  kastar oss in i situationer som ibland slutar mindre lyckligt, men vi  vågade för att vi trodde på det.
 
Att verkligen tro och hoppas tillräckligt  kan vara en stor motivation till att lyckas med det man vill göra. Det kommer alltid ut något bra ur det dåliga, man lär sig något utav allt även om det ibland gör ont.
Testar man inte så vet man inte vad man går miste utav. Det kan ju faktiskt bli hur bra som helst.
Alla bakslag man dyker på längs vägen är alltid mödan värd när man når dit man vill.
 
 
Sen så finns det osäkra människor som hela tiden velar sig igenom livet  och aldrig kan bestämma sig för dom vågar inte tro tillräckligt mycket, dom litar inte på sig själva. Det är människor som har dålig självkänsla.
 
Det är människor som dom som sårar andra.
 
För om dom inte kan tro på sig själva hur ska de då kunna tro på andra? Nej det går inte för de vågar inte bara släppa taget och lita på sina egna instinkter.
Vågar inte försöka, ge saker och ting en chans utan överanalyserar problemet tills det inte finns något kvar och låter det sedan gå ut över andra.
 
De som har dåligt förtroende för sig själva och sin livssituation trycker antingen ner sig själva eller andra för då känner de sig starkare och bättre. Det är så fel. Man blir inte snyggare själv igenom att kalla någon annan ful, man blir inte bättre utav att kalla någon annan dålig. 
 
Det kommer inte att få er att må bättre så inse att det är ett problem. Problem är till för att lösas, så se till att ta tag i det och gör något åt det för så kan ingen må bra utav att leva. 
Blir verkligen så trött på sådana människor som jag och många andra tyvärr stöter på vardagligen speciellt här på nätet.
 
Här med ger jag alla er som har dåliga tankar om er själva och om andra en knuff åt rätt håll så nu är det bara att börja köra på den vägen istället.
 
 
 Man vet aldrig vad det döljer sig under ytan hos någon.
 
 

This day

 
 
 
Vilken dag!
Inte nog med att vädret har vart underbart så har allt vart väldigt spännande och givande. Fick hänga med och se när Jens tränade för landslagstränaren Hank Nooren. Häftigt att se att de som man vanligtvis ser på tv faktiskt också tränar, har problem och löser dem.
Det är verkligen en helt ny jätte stor värld som öppnat sig, en häst värld :D
 
Sen red jag mina tjejer, fick jätte bra hjäp utav Jens med Amy. Och de andra fick ut i skåne naturen och röra på sig. Jag älskar detta, det är värt allt som förut kändes skit flera gånger om!
 
Ser fram emot morgon dagen då en del utav min familj kommer ner och hälsar på. :)
 
 
Tröttfia
 
Häfftig pappas ferrari lastbil blivit, med en riktig ferrari Flingan på!
 
 
 

Quotes of the day

 
Varenda människa vi träffat, varenda grej vi har gått igenom, varenda erfarenhet vi fått har format oss till den människan vi är idag.
 
 
 
 

If you never try, you'll never know

 
Godmorgon! Härligt väder, härlig dag, härligt liv!
 
Känner mig pigg och glad trotts att jag inte sovit så mycket. Var helt enkelt inte trött och alldeles för rastlös, det är faktiskt riktigt tråkigt att sova..
 
Har vart ute och morgon fixat hos tjejerna, fina rara underbara tjejerna. Är så väldigt glad och tacksam över dem, tycker så väldigt mycket om dem alla tre. Ser fram emot en framtid ihop med dem.
Blir till att börja med tävling nu till helgen med April och Amy som också får hänga med. Vi ska börja lugnt och fint.
 
 

Var snälla emot er själva.Jag är ful, jag är tjock, jag är dålig, ingen tycker om mig, jag kan ingenting

Det är några utav dem saker jag har förstått att många säger till sig själva varje dag. Visst är det sorgligt? Det är lättare sagt än gjort att vara nöjd med sig själv, för är man inte det så är man inte det.

Men man måste helt enkelt ta och inse att det inte finns så mycket att göra åt en del grejer att man faktiskt måste acceptera de där skavankerna man avskyr. Det är enklast att acceptera det då man ska leva med sig själv varje dag, varje minut i hela sitt liv. Är det verkligen nödvändigt att gå fundera på om man har tillräkligt långa ben eller ej då? Det är inte särskilt viktigt alls i längden.

Alla ser vi olika ut & det är en jävla tur det för hur unik hade man känt sig om vi alla var likadana?

Sorgligast är nog dock att de flesta går runt och letar fel på andra för att själva känna sig bättre. Ska dock göra er besvikna och säga att ni inte kommer bli en smula snyggare utav att påpeka hur ful någon annan är, eller vilken ful klädstil någon har. Möjligtvis känner ni er bättre för stunden. Om det verkligen är värt det?

Man har egentligen ingenting att gnälla över så länge man är frisk och kry och har en fullt funktionerande kropp. Va tacksamma för att ni är friska kan springa gå & göra vad ni nu gillar utan att ni har någon sjukdom eller skada som stoppar er.
Även om det bara var under en liten period utav mitt liv så vet jag precis hur det känns att vara säng liggandes inte kunna komma upp ur sängen själv. Inte kunna dricka eller äta själv eller åka runt i en rullstol med folk som kollar & tasslar. Leva med en fruktansvärd smärta som ingen förstår, i den sitsen slutar man fundera på om man är för lång eller kort, tjock eller smal. Jag ser verkligen ser upp till människor som under hela livet sitter i sådana sitsar, fy fan vad starka de är. De accepterar sig själva och gillar läget, bara kämpar på. Tror aldrig jag hade klarat av att hålla mig stark om jag visste att jag aldrig mer skulle kunna gå tex.

Tänk på det innan ni klankar ner på er själva för utseendets skull nästa gång. Alla är vi fina på vårt egna lilla sätt. Och enligt mig finns det inget finare än en person som är fin på insidan också!
Nästa gång ni ställer er i speglen gör ni bara som Mella och säger -Tjena snygging du ser lika strålande ut som vanligt, du är helgrym. ;) haha..

Mys dag!

 
Idag har det faktiskt vart en riktigt lugn ''mys dag'' med hästarna.
Alla tre har skrittats ut i det härliga vädret och bara slappnat av. Själv har jag också vart ute och promenerat i den vackra skåne miljön. Borstat och pysslat lite extra med tjejerna och nu på kvällen kollat på lite träningar här på gården.
 
Denna dag avslutas med pretty little liars och lite sol. Ser fram emot en spännande dag imorgon.
 
April Love luktar på de fina blommorna

WORD

 
 
I'm starting to learn.
You cant make someone love you. You cant make someone be faithful to you. You cant control your own faith sometimes. Things happen, good, bad, indifferent.
You just have to let some things go. And hope they turn out for the best.
Its like falling off a horse. You're in the air.. and you know its going to hurt like hell when you hit the ground. But there isn't enough time to stop it. So you close your eyes and hope for the best.
 
Så jävla klok text!

Glad tjej!

 
 
Haft en mycket fin dag i den härliga vårsolen. Kollat på inspirerande hoppningar med skickliga ryttare och fina hästar. Gick banan till 150 klassen, wow vilken känsla det måste vara att hoppa det. Vill mer än gärna också göra det inom en snar framtid. Får nog helt enkelt öva lite till först ;)
 
Red Amy ihop med Jens, jättefin var hon vi börjar helt enkelt ''fatta galoppen'' nu. Roligt!! Sedan gjorde jag samma saker på April som även hon var super idag igen. Det måste vara en utav de bästa känslorna som finns, den man får när det bara klaffar på precis som det ska. Härligt!!
 

Smile because you deserve it.

 
 
Vilken härlig dag! Somnade tidigt igår efter att ha kollat på en halv bra film, skönt att vakna upp utvilad.
Vaknade utav att solen strålade in i mitt fönster. Skrittade ut en utav hästarna i den vackra skåne naturen och var ute och gick med de andra två. De ska ut i hagen och sedan ridas i eftermiddag.
 
Själv ska jag alldeles strax bege mig ut till hendriksdal & kika på 140 & 150 klassen.
 
 
 
Ett bra sätt att börja sin morgon på.

Jag vill, Jag kan, Jag ska

 
Efter en till en början rätt kaotisk dag kan jag äntligen andas ut.
Var uppe med tuppen och tog hand om tjejerna, sen iväg på mobil jakt då båda mina helt och hållet lagt av och fungerar inte att ladda. Eller den ena fungerar konstigt nog bara att ladda i bilen?. Blev in till Lund men hittade ingenstanns de kunde laga dem utan testade med att köpa en ny laddare men det funkade inte det heller.. Sen vidare till Malmö för att köpa en massa stora tunga och till råga på allt dyra prylar till företaget, trist att konka hem men ack så bra det kommer att bli! Och att jag körde vilse minst tre gånger det behöver jag inte ens berätta..
 
Har ridit en utav flickorna på långtur barbacka ute i ''skogen'' , tagit med en på långpromenad och ridit två pass på banan. Varav det sista var mycket givande!
 
Det är en härlig känsla det där med att känna sig nöjd. Själv har jag rätt svårt för det för jag vet att allt alltid kan bli bättre. Då blir det att man går och tänker på de små bitarna som inte var så bra så mycket att man glömmer bort det som faktiskt var bra. Men idag var vi bra! :)
 
 
 
 
 

New Love

 
 
 
 
Några bilder på mig och de nya stjärnorna som mamma tagit, tycker redan väldigt mycket om dom.
 
 
Osminkad okammad och i en outfit som skarpt påminner om spidermans.. Men vad fan gör det? Jag är ju så jävla lycklig! :D
 

Dagen.

 
 
Hemma ifrån dagens tävling.
Hittade inte alls samma flyt som igår, värken jag eller Amy gjorde något super jobb. Tar nya tag , gör om gör rätt.
Men i vilket fall, vi hade roligt och vi gillar det vi gör!
 
Hann även med att motionera och pyssla med de andra tjejerna innan vi for iväg. Hade bra hjälp iform utav bästavän som igår kväll kom ner och överraskade, blev så glad!!. Men nu har både hon & mamma begett sig hemmåt och kvar är jag med mina tre små hjärtegull.
Med andra ord tillbaka till vardagen. Dags att komma igång ordentligt med min egen träning igen. Skrämmande fort man kommer ur form!
 
 
Ett gäng halvstolliga bilder ifrån dagen, fina amy♥

Tävlingsbilder på Amy

 
Kan inte vara annat än nöjd me min pärla. Dubbel nolla första utomhus tävlingen och en 5;e placering. Så snäll och hjälpsam är hon min fina Amy!.
Haft en underbar dag med mamma (som fotat varenda rörelse jag tagit haha), pappa & mina hästar. Red April när vi kom hem. Blev en stund på banan och sedan en tur ut i det fria, så pigg och glad att man inte kan bli annat än lycklig i hennes närhet! Har pysslat med mina tre tjejer hela eftermiddagen samt packat om inför morgondagens tävling.
 
 
 
Någon klagade på att jag aldrig lägger ut nya fina bilder så här kommer det ett gäng ifrån mammas timmar med min kamera idag.
 
 
En glad Jens pooserar för kameran.

Nya stjärnor & täving på g

 
 
Precis inkommen ifrån stallet efter ännu en dag i solen. Har pysslat med mina nu tre guldkorn som jag och mamma i förmiddags var och köpte tonvis med prylar till. Den handelslistan blev lång men det var i stort sätt bara nödvändigheter som de faktiskt behöver. Dem blev så fina så!
 
Badat och fixat iordning Amy och hennes saker inför morgondagens tävling i Hendriksdal. Blir kul, hoppas att piloten (jag) håller sig i skinnet bara..;)
 
 
 3 år gammal bild på mig och Snuffsan. De legendariska guldstövlarna är på, kanske borde plocka fram de igen? ;) haha
 
 
 

Grattis vännen!

 
 
Grattis på födelsedagen min underbara älskade bästa vän Sophie!
 
Eftersom att jag inte har någon möjlighet till att vara på plats hemma idag för att gratulera dig personligen så ska jag se till att göra det på så många andra sätt jag kommer över. ;)
 
Du är inte bara en fantastisk vän i alla lägen.. Du är en stjärna, en pärla, vaniljen i en dajmtårta, & en guldklimp!
 
Önskar dig en fantastisk födelsedag för det förtjänar du mer en någon annan!
 
Grattis Grattis!!!!!
 
 
 
 
Tack för att du är en galet galen bra lång vän! :* <3
 
Life is good, nananana!!
 
 
 

Jag älskar att uttrycka mig.

 
 

Anledningarna till att jag bloggar är för att jag dels vill dela med mig utav mitt liv och de fina möjligheter jag får.

Och dels för att jag vill påverka människor och ge dem ett nytt sätt att tänka på. Trotts mina knappt 20 år så skulle jag själv säga att jag har en stor livserfarenhet. Det är inget man kan köpa utan det är en rutin man får längs vägen, allt man går igenom formar en och påverkar en till att bli den människa man är.

 

Jag har upplevt många saker, känt många känslor - mina känslor och andras känslor - Smakat på många ord och hört mycket skit - Sett och upplevt saker jag värken ville se eller känna - Har krossat hjärtan-fått mitt hjärta krossat - mist dem jag älskar - Har hjälplöst lagt mitt öde i en främlings händer – Tagit tuffa beslut - Har blivit tvungen till att lita på mina instinkter - Har vunnit och förlorat.

 

Alla dom sakerna har gjort mig till den människan jag är idag, de har givit mig ett perspektiv på vad som verkligen är viktigt.

 

Det spelar ingen roll hur många fina märkesväskor du har, eller hur dyra dina jeans än är, för när det blåser som hårdast så är det trygghet, vänskap och kärlek du behöver, det kan man inte köpa.(om man inte köper en häst då vill säga , haha )

 Alla materiella ting tappar plötsligt sitt värde. Jag vet då jag själv stått där ensam i mina jeans med min fina väska glänsandes på armen. Jag har själv blundat för verkligheten när det har gjort för ont för att titta. Jag har ignorerat mina instinkter och gjort det jag trott vart rätt för stunden.

Livet är inte perfekt för någon det kommer alltid att ha sina toppar och dalar och det vill jag med hjälp utav mina egna erfarenheter visa, inspirera och påverka er med. För man kan aldrig tvinga någon att öppna sitt sinne för andra sätt att se saker och ting på. Det är frivilligt, men så länge man försöker att se på saker med en positiv blick så blir det också enklare. Man väljer själv hur jobbigt man vill göra det för sig själv, det är sättet man ser på saker som påverkar hur man kommer att må.

 

Så länge du är frisk, har en fullt fungerande kropp och har alla dina nära och kära tryggt hos dig så har du egentligen ingenting att klaga på. Det kommer alltid att finnas de som har det värre så lämna din respekt till dem och tänk dig för en extra gång innan du tänker negativt.

 

 

 Livet är vackert, ge världen en chans.

 

 

 

 


Lycklig tjej på g !

 
 
Trotts en smått kaotisk helg här hemma så är det med stor glädje jag packar med mig min nybadade Amy och hennes prylar ner till skåne igen! Tillbaka till vardag, rutiner och glädje i att varje dag får göra det jag älskar fullt ut. Skönt att lämna en del saker här hemma bakom sig och blicka frammåt för det är dit jag ska.
 
Ikväll anländer en stor lycka ner dit. Går allt vägen så finns det ingen som blir lyckligare än jag! :D Så nu håller vi tummarna för att min otur försvunnit för gott och aldrig mer dyker upp igen.
 
Har massvis att berätta om för er ''vanliga'' läsare framöver också.
 
 
 
 
Det här med bloggar kanske blir streetracing grabbarnas nya grej, flitiga läsare ! Tackar för alla kommentarer och dyligt.
 
 
 
 
 

Street race diskussion.

 
 
Blivit en välldans diskussion i kommentarsfältet här på bloggen ang. Street racingen.
 
Jag försvarar ej dem som uppförde sig omoget och fel emot polisen, eller deras onödiga handlingar. Jag och min familj var där för att kika på bilarna precis som många andra.
Jag berättar min syn på den fruktansvärt oproffsiga uppvisning polisen hade igår där de skadade fler än vad de hjälpte, de visar att det är okej med våld.
De kunde löst det hela på ett väldigt mycket bättre och mer pedagogiskt sätt..
 
/ Häst tjejen i dom förhöga klackarna som gillar bilar som går fort, låter högt och har fin färg! ;)
 
 
 
 
 
YOLO!!!!
 
 
 

Urballat streetrace hundbett & idiotiska poliser

 
 
Kan börja med att säga att jag alltid har respekterat polisen aldrig känt oro eller spänningar i närheten utav dem.
Men jag har helt och hållet ändrat uppfattning, man  kan inte respektera någon som inte har mänsklig respekt och det hade inte poliserna igår. Är så väldigt förbannad och besviken!
 
De var så agressiva att de inte längre kunde kontrollera sig själva, de var de som skapade allt kaos. De gick runt och misshandlade oskyldiga ungdomar och gav sig även på äldre, som min pappa..
 
Allt började på ett som vanligt välorganiserat streetrace. Visst det må vara olagligt men allt är alltid under full kontroll bland de som kör och publik runt om. Jag mamma,pappa & min vän Sophie var där och kikade lite. Det blir verkligen som en riktig folkfest där alla med samma intresse samlas och har det trevligt. Pgr utav polisen så flyttades bilsamlingen runt endel i staden värnamo men återgick sedan till stället de startade på och tävlingarna skulle börja igen (kort sammanfattat) . Iallafall så parkerade vi vår bil brevid racesträckan och mycket folk och bilar började rulla in. Kort därpå kommer det åtta stycken polis bilar i hög hastighet ställer sig i bredd längs hela vägen och börjar köra emot folkmassorna som står samlade. Vi sitter kvar i bilen och avaktar då det var bilar och människor överallt så var det iprincip omöjligt att komma därifrån.
 
 
Människorna står kvar och tittar på i ren protest emot polisens beteenden.
De ropar ut att alla som står kvar kommer att gripas för övervåld emot polisman vare sig dem gjort något eller ej. Sen kliver det ut ett gäng poliser i hjälm med hundar som hoppar och flyger åt alla håll och kanter. De börja gå emot folkmassorna som de flesta är påväg därifrån.
 
Då såg jag en riktigt sjuk sak tvärs över gatan. En ensam kille går runt och pratar i telefon en polisbrud med hund går rätt fram och puttar på honom som inte ens uppmärksammat att hon var påväg emot honom, då flyger hennes hund upp och hugger tag honom i armen där den hänger och skakar. Sen går hon rätt därifrån som inget hänt. Killen med den skadade armen hittar sina vänner de går precis som man skulle gjort fram till en polisbil och berättar vad som hänt med förtroende för denna polis som säger att han får skylla sig själv?!
 
Folket börjar lyckas ta sig därifrån trotts att polisen tar upp en stor del utav vägen och min pappa som ville se efter hur det gick med grabben som blev anfallen var påväg tillbaks till bilen då vi skulle åka hem. När han har ca två meter kvar kommer ett gäng på fem poliser och två hundar. En utav dem suger tag i min pappa så han faller ner på marken och hans mobil flyger iväg hundarna är helt galna och står och drar emot honom då kastar polismannen först in pappa i bilen och sedan tar han upp hans tel och sular in den, stänger bildörren. Alla poliserna står ooch skriker helt vansinning de står runt och hela bilen. Och det blir iprincip omöjligt att ta sig därifrån då det var en gräsmatta framför bilen. Pappas fönsterruta var öppen och poliserna står kvar och skriker men flyttar sig ej. Hundarna står och hoppar emot bilen (blev bra repigt efter det) Poliserna slår med nävarna i taket sparkar med fötter och slår med händer på hela bilen.
Rätt var det är så flyger det in en aggresiv polis hund igenom pappas ruta. Biter honom i armen. Då slår det slint i både mitt och mammas huvud som båda öppnar sina dörrar och är påväg ut för att prata med polisen. För det är väl ändå dem man borde kunna lita på och ska kunna vända sig till?
Vips säger det så kommer polis med hundar emot mamma och vi inser att det inte är någon ide att ta någon disskution med dem. De skriker gapar och smäller på bilen en stund till innan de backar undan och er oss chans att åka därifrån för att ta min pappa till sjukhus med en arm som blödde ordentligt. Puls ådran hade gått av.
En stund senare anländer även den grabb vi sett blivit biten till akuten och efter det garanterat många fler..
 
 
Oavsett om streetrace är olagligt endel utav de upprörda involverade personerna betedde sig onödigt omoget . Och att det blev en stor rörelse utanför polis huset så grundade allt detta sig i att poliserna ifån början betett sig illa och det var det som folket ville protestera emot. Många utav de drabbade var bara nyfikna besökare.
 
Jag anser att poliserna i högsta grad betedde sig jävligt oproffessionellt. De hade noll pedagogik och var så arga att dom inte kunde kontrollera sina aggressioner utan var väldigt våldsamma. De var polisen som var de farliga människorna i detta sammanhang. De var de som skadade människor. De var de som skapade kaos, de kunde löst denna situation på ett mycket bättre mindre våldsamt sätt utan hot och våld.
 
 
De ska ha kört på en anonym tjej med sin polisbil.
Hundarna har överfallt många människor
De har slagit ner människor med batong
Sparkat och slagit på folks bilar (skadegörelser)
Hundarna har repat upp hela sidorna på många utav bilarna
De hotade och skrämde människor istället för att hjälpa och ge förtroende.
 
 
De skapade verkligen ett krig och de verkade själva tycka att de var en bra lösning på denna situation. Hoppas att de idag vaknar upp och inser hur de betedde sig. Jag vet att man aldrig ka dra alla över ett streck och att det alltid finns undantag men efter igår tappade jag varenda liten gnista respekt för polisen. De är överaggressiva jävla misshandlare med mindervärds komplex. Att bli polis var nog det enda de kunde göra för att få någon slags form respekt här i livet men nu är den borta kan jag lova..
 
 
 
Vem ska rädda oss ifrån räddarna?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon världen!

 
 
Någon som skulle kunna vara världens lyckligaste tjej sitter här i min stol med min te kopp i handen. Det är JAG ! :D
 
Har massvis att berätta om. Bla. helgen i göteborg med tjejerna, 7 nya hästar som jag testat och mycket mer kul, men det kommer när det kommer..
 
För bara tre dagar sedan kändes det som om alla mina planer rasade samman totalt. Såg ingen lösning alls utan det kändes bara hopplöst och trist. Började fundera på om min ständiga otur någonsin skulle vända.
När det inte finns något man hellre vill i hela världen och allt bara går i lås så går man sjäv i lås med.
Men tackvare alla underbart bra människor jag har runt om mig så har jag nu hittat ''nycklar'' til dessa lås och sedan iförrgår så har min sol lyst starkare än på länge :D
 Är så jävla fånigt lycklig!
 
 
 
 

RSS 2.0