God morgon

 
God morgon gråa regniga dag!
 
 
Väldigt nöjd med gårdagens provridningar. Känns som att både jag & mamma hittade oss varsin ny stjärna. Blev mycket tid i bilen vilket resulterade i en rastlös Mella som gick direkt ut till stallet för att pyssla om de fina och rida mina två pärlor. Amy var riktigt  riktigt   fin   igår. Skönt att ''sur tantan'' vart på så bra humör den senaste tiden, då blir man glad själv också. Lillan är mer än lycklig över att vara igång igen. Hon är verkligen en glädjespridare. När man blir kvar i stallet till sena kvällen och inte ens då vill gå in.. Då vet man att man älskar det man håller på med.
 
 

En väldigt inspirerande bild som jag fastnat för. Stämmer så bra i hur man bör tänka. Viktigt att kunna vara ödmjuk men ändå behålla sitt självförtroende.
 
 
Ha en fin dag!

God morgon!

 
 
 
God morgon!
 
Sitter och äter american pancakes som min händiga man fixat. Vardagslyx! ;)
Fruktansvärt trist väder ute, inget kul för hästarna att vara ute i.. Ska bege oss ut på biltur idag, ska testa hästar. Spännande! Hoppas verkligen på att hitta mig ett nytillskott. Får ridabstinens utav att bara ha två hästar att rida.
 
Gårkvällen spenderade jag svärandes bakom en smällandes symaskin. Känner dock att jag börjar få rätt bra koll på det där nu. ;) Gooo meeeeeeeee
 
 

Finfinfinfina Amy

 
 
Så nöjd och glad över min väldigt fina Amy som igår hoppade kanon fint. Har kollat en hel del på filmen ifrån den förra tävlingen då det inte alls gick lika bra så kände mig väldigt säker på hur jag inte skulle göra.. (Man lär sig utav sina misstag!) Känns skönt att för en gång skull kunna känna sig nöjd med sin egen prestation också. Red helt okej, hade en bra plan och följde den. Amy fick väldigt fina språng och vi tog oss fram till hindren på ett bra sätt. Att vi fick två andra placeringar var en kul bonus för två snygga felfria rundor.
Vi är på gång! :D
 
 
 
Prinsessan

:*

 
   
 
 
 
 
 
 

-

 
Började dagen med en härlig pannkaks frulle som min händiga man fixade, mysigt!  Sedan fått en del jobb fixat med MissM. Ridit en pigg men väldigt fin lillan. Och fått en riktig åktur på fröken Amy som jag begav mig ut på barbacka skritt tur på. Konstaterade att Amy inte alls kände för att gå på tur idag samt att hon är väldigt hal..
 
Kvällen spenderades i Sörjös ridhus på unghäst clinic med Björn Carlsson, Jörgen Larsson & Victoria Almgren, Vääääldigt inspirerande och intressant. Känns givande att ta del utav deras tankar och upplägg. Blev ännu mer sugen på en bebis häst nu. Kan bli aktuellt inom en snar framtid. Spännande!
 

Clothes by MissM
 

Finfinafinfinfina Amy

 
En häst en klass en chans.
Red en 120 tidshopp. Hästen var mycket fin, framhoppningen var kanon.
Jag red halva banan bra. Har kollat igenom filmen minst 20 gånger och vet precis vart jag gör mina missar. Vad jag måste träna på vad som måste bli bättre.
 
Skrittade av Amy i den fina skogen de har runt anläggningen och passade då på att ta lite bilder i den fina miljön. Släng gärna ett extra öga på den egen designade kavajen. Älskar den!
 
 
 
 
Vad tycker ni om kavajen ? #MissM
 
 
 
 

hej hello tjena osv

 
 
Precis inkommen ifrån två ridpass ute i hösten, mysigt!
 
Känner stor glädje över att ha kommit igång ordentligt med Amy och är på g med lillan. Var iväg och tränade med Amy i tisdags, bra och givande träning med övningar om vi fortsatt att traggla på här hemma.
Hon känns fin inför tävlingen i Tingsryd på söndag.
 
 
 
Insta bilder - MirellaThelander & Designbymissm heter jag där.
 

Mitt hjärta

 
 
  Nu är det verklighet. Den finaste & för mig allra viktigaste jag någonsin haft är inte längre min.
Min bästa vän & största trygghet.
Min drivkraft till att hela tiden fortsätta kämpa, att ta mig igenom svåra och onda saker.
 
 
 Tack Snow Flake för att du varit en ljusdröm utav lycka bland mörka stormar.
  På din rygg bar du mig igenom mina drömmar. ♥
 
 
§
 
 
 
A part of you has grown in me
And so you see, It's you and me.
Together forever and never apart.
Maby in distance but never in heart.
 
 
 
 
Stor lycka till familjen Svitzer! Kan inte tänka mig ett bättre hem till Flingan.
 
 

Bus med Busan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder ifrån senaste tävlingen


Några bilder ifrån senaste tävlingen.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0