Hallon


Hallå på er fina människor! 

Har den senaste veckan kikat på häst,ridit massvis, åkt på tävling-åkt hem ifrån tävling, hittat ett bo till mig och min kära, gjort en shoppingrunda på Ikea, gjort flickvänsplikter som att gå på bio(tog en tupplur) ,förnyat mig med ny hårfärg& träffat fina vänner.

Ja livet är bra liksom, jävligt kallt men förbannat bra. Nu ska jag ut i snön och busa med lillbabs sen ska jag till Halmstad och få hästlastbilen lagad. Ordning& reda! 

Förresten ni har väl inte missat att jag gått ut med priser på endel utav Miss M's plagg på instagram sidan. De varor som prissatts går alltså att beställa.
insta@designbymissm
Badtjej


Saker som präglats in.

 
 
2013 startade verkligen på botten och avslutades på toppen i min stora kärleks trygga famn. För att alltid minnas listar jag nu de starkaste minnen.
 
 
 
 Året börjad i Thaiand. Januari var en hård månad. Den gjorde ont, det var mörkt.
 

 Jag flyttade ner till fina Sjöbo. Fick fantastisk hjälp med min ridning & började se ljust på allt igen. Fick även en god insyn på vilka som var mina riktiga vänner, träffade nya underbara vänner och lärde mig hur viktigt det är att vårda sin vänskap.
 
 
3. Min älskade flyttade iväg till den ryttare jag själv valt ut till att rida henne. Denna underbara familj köpte sedan henne. Även om det kändes tungt så gläder det mig oerhört mycket att dom äger henne. Bättre kan hon inte få det. Det var fint utav dem att köra Flingan till Åstorp för att låta mig klappa på henne, det värmde!
 
Vi va i Miami, älskade stället!
Där fick man verkligen möjlighet till att vara sig själv fullt ut på alla plan utan att någon gör sig besväret att påpeka det.
 
Fick även in nya hjärtan i stallet. Året har verkligen gått upp och ner. Ett tag var jag väldigt besviken på min ständiga otur men bestämde mig för att inte ge upp utan att kämpa ännu hårdare. Min tid kommer. De tävlingar vi hunnit rida har vi gjort helt okej bra, men framförallt så har vi haft väldigt roligt. Har lärt mig att tänka på ett mindre självkritiskt sätt och därför kunnat prestera bättre. 
Jisses vad jag älskar de där fyrbenta.
 
 
Jag startade även ett eget klädmärke & hade en grym fotografering. Är så nöjd! Kommer slutföra detta så fort jag känner att jag har tillräckligt med inspo till att göra det riktigt grymt!
 
En fantastisk båtresa i vackert landskap med bästa vän. Något jag verkligen måste göra om.
 
När jag befann mig flera hundra mil hemifrån släcktes den jag älskat mest i hela världens låga. Det blev en tuff tid som aldrig kommer att gå över. Vila i frid finaste finaste ängel.
Alltid saknad, aldrig glömd <3
 
Befann mig även i Italien, Schweiz, Frankrike-Nice, Monaco, Can, London,Dubai & säkerligen några ställen till jag förtillfället inte kan komma på.
 
 
 
Sommaren bjöd på långa ljumna festkvällar där all negativitet dansades bort.
Falsterbo& Göteborg horse show med bästa vän blev självklara höjdpunkter. Var fantastiskt att se Jens & Lunatic plocka hem den sista klasens seger. Vilken Power!!
 
Utan förvarning dyker mannen med stort M (M som i Mella) upp. Det bara stämde bitarna som fattades mig har han bara igenom att finnas till fyllt ut. 1+1 kan visst bli 10! Ser fram emot att dela mitt liv med honom.
Bilden är ifrån nyår som vi firade i goda vänners lag.
 
Vi skaffade oss även ett litet liv. Fina Wilma som är en allra sötaste levande varelse jag någonsin sett, både på in & utsidan!
 
 
Det var en del utav de saker som jag föralltid kommer att minnas. Oavsett att året har haft sina dalar så har det förändrat mig & utvecklat mig till en bättre människa. Man måste känna för att förstå, göra fel för att veta vad som är rätt. 
Nu är jag mer än redo för ett givande 2014 och hoppas på att utvecklas ännu mer inom ridningen, må bra & ha jävligt kul!
 
 
God fortsättning alla! Wihooooooooooooooooo
 
 
 
 
 

Pokerface

 
 
Dagen har bjudit på mycket stallfix. Även ridit mina tjejer, tränade tempoväxlingar-samling & red mycket lösgörande. Vi tog god tid på oss för att hitta den rätta känslan. Både jag och töserna blev lite små varma. Men så skönt att avsluta ridpassen när man är helt nöjd! Då är man några steg närmre imorgon.
 
 
Haft en trevlig kväll. Kammade bort höet ifrån håret och begav mig på pokerkväll med ett gäng glada tjejer. Det var faktiskt riktigt kul. Och jag var förvånansvärt bra på det (om jag får säga det själv) haha. Kul att träffa lite tjejer även utan fyra ben & svans. 
 
Lilla Wilma känner sig piggare men ögat är fortfarande inte fint. Snälla lilla öga bli bra..
 
 
 

Svar på fråga.

 
 
Trillar in lite frågor här då & då. Har vart väldigt dålig på att besvara dem men ska göra mitt bästa för att ge er svar. Så om ni frågat något ni inte fått svar på så får ni helt enkelt fråga igen. :)
 

 
har sätt på många av dina bilder att du rider och tävla utan martingall? kan du inte göra ett inlägg och berätta varför? kram
 
Ja, varför?
Jag tycker att ''Less is moore'' . Tycker själv inte att jag behöver, inte för tillfället i alla fall. Ännu har inte heller någon utav mina tränare föreslagit att jag bör ha martingal på någon utav mina hästar. Funkar det bra utan så känns det onödigt att hänga på något som inte behövs.
Skulle jag däremot rida en häst som slår upp huvudet väldigt mycket så skulle det såklart vara en bra lösning med martingal.
 
Gummiklätt tränsbett och inte mer utrustning än vad vi behöver.

-

 
 
Hej!
 
Nu vart det ett tag sedan igen.. Dubai va i alla fall helt ok. Kul att ha sett men känner inte att jag kommer vilja åka tillbaka.
 
 
Nyår spenderades med min kärlek & goda vänner.  
 

Har fått förstärkning i mitt hästharem. Lilla Doris har flyttat in. Känns jätte bra, hon är en jätte härlig liten en.
 
 
Var nere i Skåne & kollade på clinic med Rolf-göran Bengtsson. Väldigt inspirerande och givande. Nyttigt att se duktiga ryttare rida! Hann inte komma hem innan jag själv satt ute & red.
 
Det var lite smått om vad jag hunnit hitta på. Har såklart ridit massvis också. Har åkt och kollat på lite hästar & gjort en intervju.
 
 

RSS 2.0