Update

 
 
Godmorgon!
 
Testade en fin häst igår, det blev ca 10 timmar i bilen så känner mig aningens sliten idag. Hoppas på att bli hemma i stallet hela denna dag.
 
Insåg precis att det var över en vecka sedan jag skrev här sist (skriver som minst när det händer som mest). Iallafall så gick tävlingen i grevagården väldigt bra med Babsan, hon är en riktig guldstjärna!
Amy har sträckt sig i hagen och prommeneras bara just nu, så trist.. :(
Denna veckan ska min lilla Doris göra sin första ''riktiga'' start. Det blir 90cm i värnamo. Spännande!
Har hunnit hämta den nya lastbilen, älskar den! Känns tryggt med säkerhetsfunktioner vid bom osv.
 
 
 
 
 
 
Ni har väl inte missat?
Söndagen 6/4 arrangeras en P&J hoppning i Rudö, Hillerstorp. 
Börjar vid 20cm till höjder på 120cm. Rosett ingår vid felfri start. 100kr/start
För att anmäla sig. Skicka sms till Mirella 0730919933 med namn på ryttare och häst samt klasser du vill rida.

All ridning sker på egen risk.

Välkomna!
 
 

Dagens resultat


Dagen började bra, red Babsan först i dagens första klass. Tyckte inte jag red så väldigt fort utan mest galopperade på jämt och fint. Slutade med vinst trotts det stora startfältet med duktiga ryttare. Jätte kul!
Även om hon var pigg och lite tokig på framhoppningen så gav hon full fokus när det väl gällde. 

Amy är som vanligt när hon brunstar seg och trött, ovanligt lugn helt enkelt. Hon fick med sig en bom i sin första klass men var förövrigt fin.
 
I 130 klassen hade Babs fått mersmak. Hon var inte super intresserad utav att lyssna på mig och desto mer sugen på att hoppa. Fick ett nedslag i grunden så utgick efter den då jag vill vara rädd om min lilla häst. Men med tanke på bedömningen så blev det en uteslutning men kände att det kändes onödigt att rida en låg omhoppning på detta med då vi har en dag imorgon med.

Amy var som i föregående klass lite tröttare än vanligt. Tyckte att jag fick igång henne bättre, det varade fram till fyran där jag tycker hon kom fint in men gjorde en missbedömning och hoppade igenom hindret istället för över det. Jag la en volt, kollade så att hon var okej och styrde mot femman där hon spännt kastade sig över. Travade ut även med denna lilla häst som var lika nöjd ändå.

Man kan inte alltid vara på topp, trotts allt så är det väldigt roligt. Nu tar vi nya tag inför imorgon och hoppas på bättre flyt. Nu ska filmerna ifrån dagens klasser granskas.
Update

 
 
I början på denna vecka skedde en brutal olycka som slutade med att en fin springare hamnade i himlen. Det var bland de obehagligaste jag sett och upplevt. Att se någon skadas illa men inte kunna hjälpa gör ont.. :(
 
 
Dagarna har gått vidare.. Jag har jobbat i salongen, hästarna har förberetts inför helgen, lastbilen är packad för i eftermiddag rullar den emot Grevagården och årets första meeting.
Galet vad jag ser fram emot detta, att åka på tävling är det absolut roligaste jag vet. Allt ifrån att packa lastbilen, förbereda hästarna, göra dem iordning och så såklart själva tävlingen. 
 
 
 
Såg det första avsnittet utav ryttareliten. Jag tycker att det var jätte bra! Spännande att se in i stjärnornas vardag och få se hur det går till, hur de lägger upp allt. Att de med har upp och nedgångar, kan bli nerviga osv. Man får en inblick i vad som verkligen krävs och hur mycket jag också vill! Ser fram emot nästa avsnitt. 
 
 
 
 
 

Härliga soliga dag


Har haft en väldigt bra dag, en väldigt bra helg!

Började även denna morgon i  stallet, bebis hoppning med Doris stod på schemat. Hon skötte sig fint, bromsen funkade helt okej den med. Kul att komma ut lite.

Blev en stunds pizza häng med mina kära sen mer ridning. Det måste vara världens bästa känsla att galoppera runt på utebanan i solen på en glad häst. Blev mer än glad jag med, glädjen tog mig ända till motionsspåret där pizzan skulle förbrännas. Så skön känsla att bli lite trött och go i kroppen. 
Fixade med hjälp utav min familj ordning på underlag både inne och ute och förberedde lite hinder inför imorgondagen.


Imorgon blir det tidigt upp och iväg på ett hästigt uppdrag sedan jobb på salong, stallfix och ridning.Fick även äran till att testa på attskjuta  pilbåge idag. Kul att testa nya saker! Väldigt svårt, till en början lite smått läskigt men ack så kul.Kan till alla hoppsugna häromkring påminna om att vi ska ha en liten P&J hoppning hemma hos oss söndagen V.12 där tanken kommer vara att samla in pengar till välgörenhet. Hoppa för välgörenhet! 

Godkväll!


Har haft en galet bra dag i gott sällskap ute i den sköna vårsolen.

Stallet hela dagen, red de fina busarna på utebanan. Helt galet vad fin Babsan är, älskade häst! 

Gjorde en ändring ang morgondagen med Doris. Blir bättre med en 20min bilresa och möjlighet till att hoppa två klasser än två timmar för en klass. Så imorgon blir det bebis hoppning i Gislaved.

Avslutade dagen med grill mys med familj och goda vänner ute i skogen. Galet vad jag uppskattar sånt, samt att lite halvt tokiga idéer spånades fram. Spännande med utmaningar!

Natti natt nu ska ridkläderna plockas fram inför morgondagen!

Bebis Doris

Kvälls mys med celsius hallon o mello finalen (har inte sett ett enda avsnitt innan detta) jaaa Elina o Elin jag har redan börjat ladda upp #fitness #nyttig #kommerspringasomentok

Update

 
 
Ibland känner jag sug efter att blogga, att dela med mig utav mitt ibland chockerande konstiga liv. Många hade tappat hakan på gatan och släpat den i gruset, men det bjuder jag på ;)
 
 
Förutom att de senaste dagarna har avslutats med dålig energi så har allt vart fint. Fina glada hästar ♥ , sol & glad Mella. Har (tack vare mamma) fått det jätte fint i lägenheten, så skönt! Även lyckats döda hälften utav mina blommor, kan vara så att jag tagit lite väl bra hand om dem. Törstiga har de inte behövt vara iallafall! Har denna veckan lagt extra krut på att så bra som möjligt förbereda Doris inför sin allra första tävlingsstart som blir i Tingsryd nu på söndag, blir kul!
 
 
 
 
 
 Bild på min duktiga pojkvän Robban & Dina.
 
 
 

 
 
Varje dag formar dig till den du är, människorna du väljer att träffa, sakerna du väljer att göra. Det där lilla extra som känns surt för stunden men som du vet bidrar till det du vill.
Det finns ingeting du kan göra åt hur andra väljer att vara. Men du kan själv välja hur du låter dem få dig att känna & hur länge du låter dem sprida sin negativa energi i ditt liv. För jag tror på att man inte blir en bättre människa än de människor man väljer att omge sig med. Negativ energi smittar därför är det viktigt att se till att alla energitjuvar kliver ur ens liv. Det är först då man kan växa i sin fulla potential.
 
 
 

RSS 2.0