Påväg hemPåväg hem efter en fantastisk helg i Stockholm. Sjunger Shakira och äter godsaker medans Robban tryggt rattar bilen.

Fick ikväll se på roliga "shower" & spännande hoppningar. Guldstjärna till "stjärnorna" för deras mod och glädje i ridningen men framför allt till deras tålmodiga snälla hästar.

Spänd som tusan fick jag se Flingan segla i mål efter ännu en toppen runda med en fin andraplats som följd. Kan inte sägas nog med gånger men Gud vad jag är glad över att hon hamnade hos denna härliga familj!

Framhoppning & mässaImorgon blir det tillbaka till verkligheten igen. Ser fram emot att få min förhoppningsvis nya vän besiktigad och hemkommen.


Ser också fram emot att Amys operation närmar sig. Samtidigt som jag tycker att det känns jätte jobbigt och ledsamt. Har varit nervös och orolig sedan orden operation och steloperera yttrades. Men det är det allra bästa för henne, bara det bästa är bra nog.

Älskade Amy


-Sitter i friendsarena och har det riktigt bra. 
Finaste Flingan inledde förklassen med en felfri ritt. Duktiga Tom red henne precis som vanligt jätte fint. Väntar med spänning på deras klass nu i eftermiddag.

Har fått se mycket bra hoppning och väldigt fina hästar. Det är alltid lika inspirerande att få se ryttare på denna nivå rida. Kul att möjligheten att få kika på framridningen finns.
Blir en ordentlig sväng på mässan senare idag, hoppas på att hitta något fint som kan få följa med hem..

Peders runda fick håret att resa sig. Riktigt riktigt bra, wow!!

Denna dagHosan tjosan.


Idag har jag för första gången arbetat med mitt nya konstnärsmaterial. Trotts att det är något som jag aldrig gjort förut och inte har en aning om hur man gör så kändes det som "min grej". Kladdigt men kul.
 

Har vart iväg med en utav hästarna på träning. Lagat mat och diskuterat livet med en god vän. Har också bokat besiktningstid på en häst som på måndag kan bli min. Spännande saker på ingång. 

Nu packas väskan för imorgon kväll beger jag och min kära oss till Stockholm.


Älskade Amy
Idag känner jag en oerhört stor tacksamhet till min familj.

 Tack för att min fina mest älskade Amy i hela världen får operationen hon behöver för att kanske kunna bli helt frisk och återställd.
Finaste hjärtat. -
Trotts att vädret inte är detsamma som igår så är idag en glad dag. Har vart ute och fart och ska nu hem och rida. 


Nytt konstnärsmaterial har ramlat ner i brevlådan. Ska testa på något jag aldrig gjort förut, ser mycket fram emot det. 


Doris njöt utav det fina vädret igår.


Saker jag ser fram emot

 
 
 
Det börjar bli riktigt kyligt ute. Man tappar energi och längtar efter att solen ska komma tillbaka. För att hålla humöret uppe så tycker jag att det känns viktigt att ha saker att se fram emot.
 
 
* Jag & R åker upp till Stokholm för att kolla på de stora hoppklasserna, shoppa men mest utav allt heja på Flingan. Ser så väldigt mycket fram emot detta.
 
* Jag fyller snart år. Känner bara att jag blir äldre och har aldrig varit särskillt förtjust i födelsedagar men min Robban har verkligen dragit upp spänningen för denna dag så jag längtar efter att få se vad han har hittat på.
 
* Har en skidsemester i Sälen planerad ihop med några utav de härligaste personerna jag vet! Älskar Sälen på nyår, kul med lite skidåkning & glam!
 
* Mest utav allt ser jag fram emot nästa år. Jag har vid varje nyår trott & hoppats att ''nästa år'' så ska det bli min tur. ''Då måste min otur vända''. Men allt blir vad man gör det till, nästa år ska bli det jag själv kämpar för att få det till. Jag har såå många drömmar & ideer som bara måste få bli verklighet. Can't wait!
 
 
 
 
 

-

 
 
 
 
Lever fortfarande på lyckan utav att Babs var med ute och hoppade i värnamo. Hon är en sol.♥ & Busan var sååå fin! Skrev faktiskt ett helt inlägg om detta men det försvann..
 
Robban & Busan på bild.
 
De senaste dagarna har jag vart rätt krasslig. Allt blir kämpigare då men jobb & allt omkring måste skötas ändå.
Hästarna och jag tillbringar mycket tid på skogsturer, passar på massvis nu innan det blir för halt i backarna på berget.
 
 
So long
 
 
 
 
 
 
 

-Godmorgon!

Spenderade 12 timmar tillsammans med mina ridstövlar igår. Oavsett resultatet med Doris så va det jätte jätte kul att äntligen få komma ut på tävlingsbanan igen. Gör om gör rätt, ta nya tag.
Busan var klockren, felfri& placerad. Jätte duktig! 

Var riktigt tidiga i stallet idag, hästarna ska hinna äta i lugn och ro. 

Så nu har vi bäddat ner oss i sadelkammaren en stund, varmt& skönt!


Idag åker Babs & Bus med.
-Bara för att jag är helt jätte glad.

Hästarna va sååååå fina på träningen och jag kände att även jag själv hade bra koll på läget idag. Känns toppen inför helgen! 

Nu ska dem andra två få gå en sväng och sedan bär det iväg till veterinären. Håll tummar och tår!

Bild ifrån Dorrans senaste start som gjordes på breeders. Här laddar hon upp genom en tupplur innan start.Love it
Glad

 
 
 
Okej då bloggen..
 
Jag höll mig inte borta särskillt länge men nu känner jag att jag har massvis att berätta. Att jag då känner behovet utav att berätta det för anonyma & mestadels säkert främlingar här på bloggen är underligt men det är nog en vanesak, hehe. Kul att ni är så många som dagligen kikar in trotts att mitt sista inlägg tyder på att det är färdigbloggat..
 
 
Idag är ingen gladare än jag, ska nämligen få tävla i helgen. Eller ja vi ska ta det som en träning för att komma igång igen. Ska bara hoppa en mindre klass på Babsan, lugnt & fint.
Doris ska även hon gå två mindre klasser, piloten behöver träna.
& Busan ska ut och hoppa med Sandra.
Förbereder oss med träning imorgon bitti, toppen!
 
 
En annan sak som idag gjorde mig mycket glad är att min sedan jag var liten stora idol & nu förebild Maria Gretzer valde ut en tavla som jag gjort.
Lilla jag som målar för att jag älskar det. Tänk om jag som liten tjej hade vetat detta. Är barnsligt glad och känner nu massvis med inspo till att måla ännu mer. :D
 
 
Längtar helt galet mycket till helgen
 
 
 
 
 

Färdigbloggat?

 
 
 
 
Har svårt att bestämma mig för hur jag vill göra med bloggen. Det har varit ett bra ställe för mig att ''skriva av mig'' på men även till att spara mina minnen. Jag uppskattade kontakten jag förut hade med mina läsare enormt! Det kändes toppen att kunna hjälpa, stötta & bidra med egna erfarenheter och tankar till er.
 
En offentlig dagbok jag dagligen uppdaterat i över fyra år.
 
Det är en vanesak att kika in här och uppdatera er läsare om mitt liv. Men många gånger känner jag att det inte ger något alls längre tyvärr..
Tiden till att göra saker som inte ger något tillbaka finns inte längre.
 
 
 
Liten tjej under tiden det skapades många hallå här på bloggen.
 
 
 
 
 

RSS 2.0