Tidig morgonGodmorgon kära ni!

Morgonen började redan 03.30 för oss. Nu är vi påväg mot Eksjö där jag ska hoppa med mina två "nya" kamrater. Bert hoppar strax efter åtta. Därav den tidiga morgonen. 

Väl är det att man är morgonpigg sålänge det gäller tävlingar och allt som har med hästar att göra. Dock lär en och en annan redbull slinka ner under dagen. 


HappyNöjda och glada åker vi nu hem efter helgens sista tävlingsstart.


Kan börja med att berätta om debuten med min vackra Valesca. Lika fantastisk hoppning på både Framhoppning och bana ledde till en felfri runda. Är så oerhört lycklig och nöjd över att hon är min. :D

Babs som inte varit ute och tävlat på ett tag var mer än taggad över att det nu var dags att inta tävlingsbanan igen. Tokigt pigg redan på framridningen. Men riktigt fin på banan, ett nedslag jag själv orsakade.

Idag ville Babs däremot värken ha pannband eller åka transport vilket bidrog till att vi blev lite sena iväg. Väl där var det hon som hade koll på läget och styrde upp det hela inne på banan. 
Medans hon sa -släpp jag kan själv, så satt jag och bromsade i ett försök till att inta någon slags kontroll. Det är fel sätt ifrån min sida så är mindre nöjd över min egen prestation samt (busridningen i omhoppningen där vi fick ett ner på den sista kombinationen) men i det stora hela så spelar det ingen som helst roll. 
Vi hade båda väldigt kul & det viktigaste utav allt, Babsan var sprudlande lycklig.

Känner mig mer än nöjd med dessa underbara hjärtan.

B's personlighet fångad på bild
Bästa Domme försöker kompromissa med Bahia
Färg

En tavla jag påbörjat. 
Känns egentligen som en utomordentlig beskrivning på hur mitt huvud förmodligen ser ut på insidan. -Efter en sen jobbkväll igår och mycket allvar överlag det senaste så var det underbart skönt att det imorse inte ringde någon väckarklocka (fastän det var väntat). Världens bästa fästman hade smugit ut och tagit hand om både hästar, hundar& stalljobb. Ovetandes hade jag också en lyx frulle väntandes där i sängen. Inte någon pjokig morgon alls.

Ska detaljerna ifrån denna fabulösa beskrivning på lyxig morgon fram så vaknade jag 08.00 i panik och trodde att jag försovit mig, undrade vart Robban tagit vägen. Hoppade upp ur sängen, fångade påvägen ut en jacka o pappas träskor i hastighet sken och ramlade nyvaken och förvirrad nerför hela trappan. Men hade som sagt en toppen frukost att återvända till och inget "morgonstalljobb" att utföra så det blev en morgon i lugn och ro mitt i mitt målarkaos.


Red ikväll två väldigt givande träningar på de nya stjärnorna hos Björne. Kändes verkligen jätte bra! 
Det ger så mycket härlig energi i kupan att hålla på med dessa älskade djur. Imorgon styr vi lastbilen emot Gislaved med tanterna där bak. 


Gårkvällens klipp, färg, extensions jobb
Att mina händer efter att kladdande är neonrosa får jag helt enkelt matcha med ett rosa schabrak imorgon.. Heh
Tävlingshelg på ingång

 
 
Allt behöver inte vara perfekt och inte heller gå fort.
 


Det är med glädje jag & mina fina tjejer ska skutta runt banorna på Gark i helgen. Rider två starter på Babs & en på Valle, vars blir vår första start ihop.
 
 
 
Ser fram emot detta.
 
 
 

-

Hur gulligt är inte detta då? 
Kattbebisarna smiter mer än gärna in i farbror Affes Box för att sova. -

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

 
 
 
 
Hej igen!
 
Trotts trist väder så var Falsterbo fantastiskt!
Kan bero på mitt episka sällskap, sveriges top placeringar, champagnen och shoppingen. Känns viktigt att komma iväg och se på större tävlingar, och skickliga ekipage så ofta som tillfället ges.
 
 
Senaste ifrån instagram
 
 
 

Falsterbo nextHästarna ridna, solkräm, shoppingpengar och dansskor med packade.. 

Nästa destination blir Falsterbo horse show! Det är alltid en utav årets stora höjdpunkter. Allt kul samlat på ett och samma ställe. Hoppas på att vädergudarna är med oss för jag ser sååååå mycket fram emot att få se på riktigt inspirerande hästhoppning. 

Bild ifrån förra året vi satt bänkade på läktaren. Brända axlar kan enkelt botas med en grön paljettkjol, hah..


Och lite andra gamla Falsterbo bilder som får mig att ännu mer se fram emot när vi är framme.
I våra fina lila Börjes jackor i stl barn. Varma va dom iallafall ;) hehe.

Sedan sist...
Tiden springer som vanligt iväg.

Sedan sist har jag nu börjat lära känna mina nya kompisar Valle & Bertis lite mer. Goda glada fina älskade dom!

Mamma & Expert
Valesca


 Förra helgen bjöd på en impulsiv snabb visit till Budapest. Vi (jag och min Robban) åkte för att heja på min pappa under ferrari race tävlingarna. Blev en fantastiskt trevlig helg med både tävlingar, god mat & dryck, spännande besök i ungerska spa källor men även på hotellets eget spa. Underbart att då lite kvalitets tid hemifrån med Robban som vanligtvis jobbar under tävlingarna. Det bästa av allt var såklart att pappa tog en 2a plats. Grymt bra jobbat!

När jag ändå är här och dokumenterar måste jag självklart lämna en grattis hälsning till min grymma storebror som igår fyllde 30. 
Största grattis Peppe!RSS 2.0