God förmiddag!
Hela Fredagen spenderades i stallet, hästarna har kommit ner på jorden lite mer nu när rutinerna fallit på plats. När eftermiddagen kröp på bestämde vi oss imoulsivt för att besöka Helsingborgs arena där vi såg en spännande 145 klass. Det är alltid inspirerande och nyttigt att se skickliga ryttare rida. Och många jäääääätte fina hästar.


Imorgon flyttar vi in i lägenheten i Lund. Kommer bli trivsamt men vi håller fortfarande ögonen öppna för en bättre bostad närmre de kära. 
Skam till den som ger sig

  
 Ibland blir inte allt som man tänkt sig.
Livet tar oväntade vändningar. Men jag vill tro att det kommer något gott ur det. Det kommer det göra, när tiden är inne för det.
 
Nya rutiner är på ingång. Det kommer bli tufft och kämpigt men det ska funka. 
 

 

Matlagnings sugen
Såhär ser våra frukostvanor ut för tillfället. Alldeles för smidigt och alldeles för gott. Dock längtar jag tills vi kommit i ro i ett bo med ett kök jag trivs i, då skall det lagas mat! 

Trivsam dag


Sanna färger

Miljön här är inspirerande, längtar så tills jag fått ner mitt målar kaos & kan kladda vidare igen.
Godmorgon med tankar om godhet
Jag tror på godhet.

Jag kan inte annat med dem fina människorna jag har i mitt liv. 

Är säker på att det man ger, det får man någongång tillbaka. Karman kommer alltid och tar dem med dåliga handlingar och avsikter så det är inget man själv ska lägga negativ energi på. 
Man ska alltid försöka leva så positivt som möjligt och de som inte bidrar med det väljs helt enkelt bort. Människorna ikring en ska få en att må bra och vilja bli en bättre person.Några utav godheteterna i mitt liv.
1+1=10En vis man förklarande en gång för mig att 1+1 kan bli 10. Jag förstod med Robban vid min sida redan då vad han menade.
Vi är mer än två, vi är bannemej 10 ihop.

Vilken tur att vi fann varandra. 


Bild ifrån soliga Samos


En shopaholics undergångNu har vi alla landat lite, med vi så menar jag såklart jag Robban & hästarna.

Energin har sakta men säkert börjat infinna sig igen. Hästarna är spralliga och glada, de har varit mer i luften än på backen under ridpassen hittills..
Är dom glada så är jag glad.

Morgontur med Babs


Fick en stund över innan R kommer tillbaka ifrån jobbet. Mitt undermedvetna  styrde mig snabbt och smidigt till väla för lite shopping. 
Min självdisciplin gällande detta ämne är obefintlig.
Har tidigare inte behövt reflektera så mycket över mina köp, utan handlat det jag känt att jag vill ha och behövt. Nu ska här börja tänkas efter innan jag dragit kortet för "paljettkjol nr sjuttioelva" som förmodligen aldrig kommer få se mer än garderobens botten ändå.. Nu är det många stora magar som ska mättas ifrån samma rosa Michael kors plånka och den råkar vara min.

Kan påminna mig själv om att både jag och de fyrbenta har kläder nog för en hel armé. (Om de nu gillar Nelly.com och glittriga Anna scarpati schabrak vill säga) 

Ifrån ett större perspektiv så är det bara saker, bröte. Även om det är kul för stunden så kan det inte jämföras med kärlek eller fina minnen. 


Godmorgon

Jag vill, jag kan, jag ska
Mitt i min just nu kaotiska tillvaro flikade en inspirerande stund med en peppande vän in.
Energin som efter allt slit den senaste veckan börjat sina började sakta med säkert fyllas på igen. 
Visioner och möjligheter vaknade till liv.
Taggad, Inspirerad & lycklig över det som komma kan.

Sprudlade bra i kroppen efter en tur med Babsan i denna fantastiska miljö.Har lovat de kära där hemma att hålla bloggen vid liv. Ska ge det ett försök, när jag känner för det. Att lämna för något bättre
På grund utav tråkiga omständigheter bor vi nu inte längre kvar i Småland. Stallet jag tillbringat större delen utav mitt vakna liv i är nu lämnat bakom mig. Ridhus & banan jag spenderat otaliga timmar på samt huset jag tog mina första steg i är nu ett minne blott.

 Jag, kärleken och mina älskade fyrbenta vänner befinner oss nu längre ner i landet.
Det har alltid varit en framtidsdröm, dock kom nu framtiden fortare än vad som var tänkt.

Allt blir bra tillslut, annars är det inte slut ännu. Det är jag alldeles säker på!
Som du bäddat får du ligga, du får stå för dina ord & det du gjort. För det är inget jag kommer att glömma eller förlåta. 
Det sårade mig och många ikring djupt, men samtidigt är jag glad för att sanningen kom fram. 

Det måste vara jobbigt att hata mig.

 
 
Ja jag har förstått det..
Det måste vara fruktansvärt jobbigt att inte gilla mig. Kanske till och med lite inbjudande.
 Jag bryr mig inte, det är er det är synd om för jag har större saker i livet än så.
 
 
Man kan inte tycka om alla, det behöver man inte. Men att lägga ner tid och negativ energi på någon man tycker illa om förstår jag inte meningen med. 


Men för er egna psykiska hälsas skull, håll er borta. Ni gör själva ett val när ni väljer att tänka på mig/trycka er in på mina sociala medier. 
 

 
Kom ihåg, Ni känner inte mig, Ni har bara fått se den sidan jag valt att visa. 

Men jag hoppas ändå att det kliar lite på er när ni tänker på mig, att ni kanske till och med får lite utslag.. Så ni iallafall får något tillbaka för tiden och energin ni lägger ner.

Ta hand om er, vänner som självutnämnda fiender! :*

 

RSS 2.0