Efterlysning

Kalla fötter, som snart blir varma!

Livet är som vanligt under organiserat kaos hehe.. Dagarna bokstavligt springer förbi och vi har MYCKET att göra innan avfärd. Gård, stall & hästar ska skötas på bästa sätt.
Det kräver endel planering och förberedelse för att lämna över det.
Att man inte känner allt för många här ikring försvårar det hela. Ordning på hästvakter börjar dock ta sig (snälla snälla gudomliga människor) men back up och extra är aldrig tokigt.

Finns här någon i kring Helsingborg/kågeröd eller kanske någon "känning hemifrån" som vill ha en weekend i skåne så söker jag någon som kan hjälpa till med in-utsläpp & mockning i December. Boende finns!, resten enligt överenskommelse.


<3


Mindpower

Power in my head.

Idag läggs det kopiöst mycket tid kring den fysiska hälsan. De flesta äter väl, tränar och häller i sig de ena pulvret/vitaminpillret efter de andra. Det hyrs personliga tränare för att slipa tekniken och träna så effektivt som möjligt.
Man investerar gladeligen både pengar och tid i ett försök att nå dit man strövar fysiskt och utseendemässigt överlag.

Det många inte reflekterar över alls är det jag insett är det allra viktigaste. Det känsligaste, knepigaste vi har.

Den mentala hälsan. Vårt kontor, dit allt vi ser eller som överhuvudtaget rör oss kopplar. ALLT vi sett eller upplevt.
Man hör sällan någon säga att de investerat i något som kommer utveckla dem mentalt, få dem att tänka eller må bättre - bli en bättre människa, sitt bästa jag.
Det är väldigt konstigt. Den enda man kommer leva med hela sitt liv är ju en själv.

Med rätt verktyg kring hur man ska se på saker och tänka berikar man sitt liv enormt. Det är bland de bästa jag investerat i, att bli den bästa versionen utav mig själv.
Så glad över att jag kom i kontakt med min Coach.
Grymt!


Livstecken

Uppdaterar sällan men det händer mycket. Har hunnit både vara långdraget sjuk och krocka med bilen. Överlevde samtliga dängor även om det var tråkiga delvis obehagliga upplevelser..

Anyway, det har blivit svinkallt! Men vad väntas när vi är en bit in i november och har hittills haft bra tur med vädret må jag säga. Vädret är en bra sak att prata om i brist på annat hehe..

Inte mycket mer att dela med er kära vänner. Jag jobbar mestadels, på fritiden är jag en stallsmurf med rufsigt hår (älskar det).
Kan inte släppa tanken på att vi om nästan en exakt månad står i Dubai för att resa vidare till Thailand. Känns oförskämt bra även om mitt undermedvetna säger att jag efter några dagar kommer få panik och inte vilja något annat än hem till mina hästar.. Det är lite standard hah.


So long , until next time


RSS 2.0