-

 
 
 
 
Tänka sig att sommaren faktiskt kom tillslut. Lagom till att vi semestrat klart i regnstormarna och vart tillbaks till vardagen (som jag förövrigt också uppskattar). Men lite sol och värme hade man önskat innan vintern står på ingång, för visst går det fort..
 
Saker jag är lite extra glad för just nu är att jag har hittat ett trivsamt jobb med härliga kollegor och grymma arbetstider. Det är verkligen galet viktigt att det känns roligt att gå till jobbet. Och extra härligt att man nu inte kommer att behöva rida så tidigt på morgonen att man kan kalla det för natten eller att man faktiskt kommer behöva rida efter jobbet sent på sen natten. 
 
Att Pellehästen växer och frodas. Han har äntligen börjat ta sig mer muskulärt och är en fröjd att rida. Känns roligt att ha en yngre springare inför framtiden, det har tagit tid & mer tid kommer det ta men roligt är det.
 
 
 
Skit händer, problem dyker upp. Ibland känns det som att det bästa man kan inte är bra nog.  Men livet är ändå fint. Det blir det med rätt inställning, vilket som även för den positivaste av själar kan vara svår att hålla sig till ibland såklart.  Ingen är mer än människa.
 
 
 Härlig bild på Affe som Johanna Grant tagit. Favorit gubbe <3
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad skönt med jobbet! Det är verkligen sjukt viktigt, ett dåligt arbetsklimat kan förstöra så mycket!

2017-08-14 @ 15:16:20
URL: http://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0