Dino Pelle


-


Hej!

Har sällan mycket jag vill dela men för sakens skull kan jag ju säga att det är härligt att det börjar bli vår! Fåglarna kvittrar, solen tittar fram ibland, (eller okej ganska sällan men det händer).
Hästarna är spralliga och glada, det är med glädje man dagligen sadlar av samtliga tre.


Läääängtar såååååå tills helgen gör entré. Då är det nämligen dags för ett av årets stora höjdpunkter. Hästar, shopping & vänner. Hur festligt som helst.Men först ska det bli Tisdag, Tisdagar är monster dagar. Anledningen till det är för att jag börjar tidigt inne i stan och behöver mer eller mindre gå upp mitt i natten för att ta hand om stall och hästar innan vi ger oss iväg till jobb. Väl vaken och klar med arbetsplikt för dagen är det alltid härligt att komma hem till ett färdigt stall (då man skött allt halvtsovandes minns man knappt att man mockat). Lyxigt.

De ljusare dagarna gör livet så mycket enklare! Kan inte säga annat än att jag är galet taggad på sommaren & framtiden överlag. En hejig sak som inträffade i helgen var att Affes önskade vän (grannens ponny han mer än gärna traska bort för att titta på) smet bort för att spendera tid med Affe. Önsketänkandet kring vänskapen herrarna emellan verkade vara ömsesidig. Hur gulligt är inte det hah.. 


Thai highlights

 
 
 
 
 
 
 

Galet bra helg


Hej för första gången på evigheter!

Helgen var sådär oförskämt bra blandad med nytta & nöje.

Direkt när arbetsklockan slutat slå och helgen gjort entré styrdes kosan uppåt i landet. Det blev en kväll med några av de bästa mänskligheterna jag vet. God middag & bubblande förgyllde kvällen vars huvudsak var det fantastiska sällskapet. Lycklig i hjärtat efter att ha fått skratta med bästisar bar det av hemåt igen. 

Resterande av helgledigheten har varit effektiv. Lite renoverings fix har blivit gjort inne och ordningen börjar ta sig. Lite mer möblemang så skulle man kunna kalla vardagsrummet för tillfälligt färdigt. 

Bilder från det senasteRSS 2.0