Bra vecka & episk helg

 
 
 
Helgen har varit händelserik och väldigt bra. I Fredags hade vi lyxen att av goda vänner bli bjudna på en helgrym middag som de kom hem till oss och kokade ihop. Bra härligt att efter jobb och stall få färdiglagad mat hemma utan att behöva värken göra sig iordning eller fara iväg.
 
I Lördags däremot for vi iväg (börjar lixom våra vänner prata prata Norrländska, det smittas visst hehe) mot Göteborg där vi fick delta i en fantastiskt fin bröllopsfest. Ännu mera god mat, galet grymt väder och massvis med trevliga människor bjöds det på där. Det blev en väldigt sen kväll då vi for (där kom det igen) hemåt igen för att tidigt kunna morgonfodra för idag kom nämligen bästisarna för att hämta upp oss och styra kosan emot Falsterbo horse show!
 
Falsterbo är helt klart en av årets största höjdpunkter! Många minnen och sommarkänslor väcks till liv så snart man ifrån bilrutan kan börja skymta havet.
Mässan fick det att glittra i ögonen. Där fanns galet mycket drömmiga saker. 
Själv fick jag äntligen en ny kavaj, det var närmre sju år sedan jag köpte en senast. Att denna kostade 250kr gjorde det hela omotståndligt och möjligt att impulsköpa. Helt galet billig med andra ord men också fin, materiell lycka när den är som bäst! En hög ''lyckoänglar'' investerade jag också i. En söt detalj, finns där minsta chans att de skulle bringa någon som helst tur så är de värda varenda litet öre. Man behöver nog mest tro på det själv hehe.
 
Sippandes i solen kikade vi självklart på hoppningarna! Det är alltid lika roligt att se på skickliga ryttare och fina hästar. Roligt var det att komma hem och själv göra sitt yttersta för att rida extra bra. 
Hoppas på att i slutet av veckan kunna bli där någon dag till.
 
 
 
''Lillkillen'' börjar bli stor. 
Liten svampjägare smygåker helst i korgen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0