Midsommarfirare i världsklass

 
 
 
 
 
Lämnar nu en helt fantastisk midsommarhelg bakom oss. 
 
Fredag afton spenderades med några av de i särklass bästa människorna jag vet. Vi körde en heldag med allt som hör midsommar till, lekar, massvis med mat, grillning i spöregn mm. Kvällen avslutade vi med ''schlagerdisco'' i vardagsrummet hehe.
 
Som om inte detta härliga sällskap hade vart nog så överöstes vi med fina presenter och blommor, bortskämd, överraskad och överväldigad kan man säga att jag blev!
 
Minst lika härligt var det att vakna upp till midsommardagen, efter världens sleep over. Äta frukost ihop och bara vara. Älskar att ha besök & ville aldrig att de skulle behöva ge sig av.
 
 
Senare kom hästarnas hovis (som också är en mycket god vän). Hästarna fick nya fina fötter, jag blev ny kunskap rikare och vi såg 150 hoppningen från Åby ihop.
När det kommer till mina hästar är jag väldigt nyfiken och frågvis, Annika kan visa och svara på allt, kollar på hela hästen och kan på ett pedagogiskt vis förklara och hitta inviduella lösningar för varje häst.
 
 
Imorse släpptes hästarna ut tidigt som vanligt men själva unnade vi oss fakiskt att krypa ner under täcket igen med frulle och en film. Det händer verkligen aldrig i vanliga fall men kändes ganska skönt efter en festlig helg. Efter att ha ''vilat morgon'' körde vi iväg på picnick-runda med vänner och red ut hästarna på Åsen.
 
 
Tack kära vänner för detta, man är ju galet berikad över att ha er i sitt liv!
 
 
Ingen blir gladare av att få kyckling bebisar i present än fröken Thelander.
Midsommar i sin höghet, guldstjärna för kämparglöden.
En överraskning på väg till sitt nya bo.
 
 Är inte ledsen över att ha söderåsen att rida på.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0