Välj rätt

 
 
 
 
 
 
Det läggs allt för mycket tid på att bekräfta sig själv för andra.
Jag tror att många kan känna igen sig i att det känns viktigt att man är omtyckt och aktuell, oron över att någon säger något dumt bakom ens rygg kan vara stor.
 
Det ständiga '' jag tar ingen skit''' cirklurerar likt en löpeld. Det är bra, man ska inte ta skit. Men man har inte heller någon skyldighet till att tillrättavisa dem eller tala om att de det gör är fel. Den skolan borde de gått förlängesedan. Att ställa upp på bråk triggar ofta sådana personer mer.
 
Man måste helt enkelt acceptera det faktum att man aldrig kan förutspå hur andra kommer att behandla en. Inte heller det faktum att de kan säga precis vad som helst både om & till en. 
Det är något som är utom ens egna kontroll.
 
 
Det man har i sin egna kontroll är hur man vida man väljer att ge respons kring negativiteten riktat mot en, oavsett om den är sann eller inte. Oavsett så kan man bli både ledsen och arg, det kan fresta till att välja en enkel väg, att ge tillbaks med samma mynt & starta en evig sandkastningstävling. Eller så bara accepterar man det.
Det säger mer om personen i fråga än om dig. Känner de behovet av att lägga sig i vad du gör så är det inte ditt problem. Att osanningar sprids är tråkigt men man kan omöjligt vara med och försvara sig själv i allt som sägs och tycks överallt. Men för sin egenskull så kan man välja att inte ge det någon energi - stänga av det som inte är värt att läggas tid på.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0