-

 
 
 
 

Heja livet!

I morgon ska jag & Babs äntligen få tävla. Sååååå taggad, har längtat massvis!
Det var långt innan flytten vi var ute och hoppade sist. Våra ''tävlingskläder'' är på vift och jag lär behöva en häcksax för att ta mig igenom frökens vildvuxna man, (skämtåsido). Dock är hon lite hipp som happ klippt på övriga kroppen. Det är inte hennes favorit sak i livet om man säger så.
Inte vackert men det gör gott för henne att ha blivit av med iallafall endel av sin päls.

I övrigt har jag så ont i hela baksidan av min kropp att jag inte kan tänka mig att den ska orka rida fyra hästar idag. Ont i ''övrebakdelen'' får man av att rammla nedför heeela källartrappan.. Det är lätt hänt när man heter Mirella och springer som om man vart jagad av demoner, (orsaken att jag löper uppför likt ett 60meterslopp är att jag är rädd,hehe). Annars är det mestadels den där jädrans tv gympans fel, det är bra krut i träningstjejerna på youtube kan jag lova! Skönt att det känns, då vet man att det inte bara ser svin kul ut och känns lite halvtokigt att stå där framför tv:n och studdsa.

Have a great day!

 

 Senaste rackarn. Har inte bestämt mig för om den är färdig eller inte. Det eviga velandet. Film finns på min instagram.
 
 
 

 


Kommentarer
Postat av: Hanna

SÅ fin. Du är så inspirerande.

Svar: Härligt att höra från dig. Har förstått att du har det tufft. Tänker på dig och hoppas av hela mitt hjärta att du ska få må bra. Fina människa!
Mella

2017-03-30 @ 12:29:20
URL: http://utanlikhet.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0