-

 
 
 
Jag vet inte om det är det helt fantastiska vädret, alla genuina bra personer jag har i livet, mina fina hästar eller att saker börjar ta form hemma, det lär vara en kombination.
För jag är galet lycklig! 
 
 
Tänker man tillbaka ett år så var jag ganska infekterad (inte bokstavligtalat) men jag bar på mycket negativitet. Framför allt var jag så så besviken, inte bara personligen på dem som felat utan även för att jag kände att jag mer eller mindre levt i en lögn, svårsmält..
Stundals kändes det här med att ha flyttat iväg från en trygg men otrygg plats ganska ensamt. Att inte ha sina goda vänner tio minuter bort utan att helt från början bygga upp en ny bekantskapskrets.
Det har dock varit väldigt skönt! Kontakten hålls fortafarande med dem som är äkta. Andra har valts bort.
 
Nya inspirerande, stöttande människor har tagit plats. Jag älskar människor som står så stadigt att de vågar ''lyfta andra''. Missunsamhet får inte plats. Genuin äkta glädje, det är så jävla fint!
Det visar att det alltid kommer något gott ur allt ont.
 
 
Vårt hem börjar kännas riktigt ''hemma''. Det är inte vackert (inte ännu) men det känns rätt & trivsamt. Jag gillar att det inte är färdigt eller perfekt. Det finns kapacitet att med tiden komma dit, och få det precis som vi själva önskar. Tack vare endel hjälp från goda vänner har det gått snabbare men också varit roligare att dona.
 
En sak jag i månader längtat efter är att få komma ut på banan igen & på Fredag är det dags! Då hoppar jag och Babs en klass i Båstad. Ska bli så roligt!!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0