-

 
 
 
Den efterlängtade sommarvärmen som infann sig i helgen är bokstavligt talat bortblåst.. Behöver solen såååååååå mycket nu men man ska inte klaga, det kunde varit värre.
 
 
I övrigt kämpar jag hårt med att bota mitt kaffeberoende (två dagliga kannor har blivit till en), samt med en mild seperationsångest. Jag säljer nämligen saker hej vilt. Det känns jobbigt för en själ som ständigt vill spara på ALLT, även saker jag inte visste att jag hade hehe.. Man vill ju gärna tro att man någon gång kanske möjligtvis skulle få användning för det, kanske..
 
Att vara försäljare i begagnat grupper på facebook är allt annat än glammigt. Det upptar tid likt ett heltidsjobb och ger en 711234 nya brevvänner, två av dem köper något - resten vill bara snicksnacka.
Drar man ut hela processen på en timpenning känns det mer som slöseri med tid än vägen mot ett inköp av ny tävlingskavaj.
Well well we will se. Har tonvis med fina ponnysaker, är här någon som vill köpa något specifikt skriv en rad så ska vi se vad jag har.
 
 
Ikväll har jag bokat in en dejt med min man. Låt oss kalla det för det iallafall, vi ska skritta ut på tur men två av våra favoriter. Nytta förenat med nöje. Tid för att prata igenom respektives dag uppifrån sadeln är ändå lite kvalitet. Man gör vad man kan med det man har.
 
Fint foto på Babs
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0