-

 
 
 
Gårdagen gick i ett högt tempo. Spenderade till en början några timmar iväg på tävling med Pellehästen. 
 
 
Huvudfokus för Pelle är att vidbehålla hans fantastiska inställning. Att han ska tycka att allt ikring ridning och tävling är det roligaste och enklaste som finns.
Han ställs inte inför uppgifter som inte får honom att stärka sitt självförtroende och känna sig duktig.
 
Utvecklingskurvan har hittills gått rakt och stadigt uppåt men igår var han redan innan vi lastat honom nervig och stressad. På plats var han mycket mycket spänd men jag lyckades (red med hela kropp och själ) lotsa runt honom felfritt i första klassen. Därefter blev det en lång väntan i lasbilen för honom innan nästa hoppning. Under tiden levde han rejält rövare där inne. Stressade upp sig ännu mer (har aldrig behövt stå på bilen så pass länge förut men behöver naturligtvis lära sig att komma till ro även då)..
 
När vi tog oss an klass två hade han efter sitt rövarlekande blivit trött i knoppen. Han var om möjligt mer spänd. 
Över eller under, jag ville ta honom runt och göra mitt allra bästa för att ge honom en trevlig upplevelse trotts allt. Svårt i situationen, men vi red igenom banan. Han hoppade ganska spänt och kröp intill på några hinder. 
 
Oavsett, så han gör alltid det jag ber honom om.  Finaste finaste killen. 
 
 
Senare bar det iväg på roadtrip förenat med nytta och nöje. Blev ett ''franssttopp'' på bästis på hemvägen, hemma mitt i natten och in i en ny vecka som även den kommer gå i högt tempo.
 
 
Ni vet att ni kan se bilder mm på hår, make up & fransar jag gjort både på min fb & insta sida som heter Mellashairandbeauty, in och följ :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0